Mit tudok tenni, ha a szüleim nem támogatják az életmódváltásom?
Azért ne haragudj, de nem hiszem el, hogy 20 évesen nincs olyan munkalehetőség, amivel egy havi zöldségedet, és egészséges szénhidrátodat meg tudnád oldani.
Hús, tojás az nem kellene külön. Kb. 20 ezer forintot elég lenne havonta összeszedned.
Sokan nem értik, de vannak ilyen szülők, akik egyszerűen nem engedik meg a gyereknek hogy főzzön magának, akkor sem, ha magának venné a saját pénzéből az alapanyagot hozzá. Leírta, hogy az anyja kb lesz@rja a kérdező egészségügyi problémáit, innenfogva szerintetek milyen lehet a hozzáállása ennél kisebb jelentőségű dolgokhoz?
A munkáról meg annyit, hogy valami ótvar vidéki helyen élhet a kérdező, ott tényleg nem könnyű munkát találni, főleg a mostani helyzetben.
Aki meg azzal indított, hogy miért nem kér zsebpénzt, szerinted ha a családnak lenne rá kerete, nem kapna már réges-rég?
13!
Akkor el kell menni az ótvar vidéki helyről és máshol keresni munkát. A vegzettseg hiányára pontosan mi a kifogásod?
14-es: ha a kérdezönek nincs jövedelme, akkor hogy tudna elköltözni máshová munkát keresni?
Ehhez minimum három havi lakbér kellene (két havi kaució+az elsö hónap), ami még igen kedvezö esetben is 100 ezer fölött van, de inkább 200-300 ezer közt. Ezt a semmiböl nem tudja elöteremteni. Nem olyan egyszerü, mint ahogy egyes egybites agyú emberkék elgondolják.
Másrészt meg a végzettség sem ingyenes, ehhez is kell egy csomó pénz, mégha tandíj nincs is, de tanszerek, bejárás vagy albérlet, egyebek vannak, amire a kérdezönek szintén nincs pénze.
Felháborító gyökér szüleid vannak. Ott állsz a diabétesz kapujában és az saját anyád egy felelőtlen és feltételezhetően buta lény, aki ezt nem képes felfogni...
Nézz utána milyen ételek javasoltak a betegséged miatt és válogasd ki ezeket amikor eszel.
Pl. anyád megfőzi vagy süti a húst, akkor a tészta helyett edd zöldséggel.
Azért is vagyok felháborodva, mert nekem az egyébként egészséges (ki lett vizsgálva), 13 éves fiam hajlamos hízásra és bizony kiemelt figyelmet igényel, hogy megoldjam az egészséges étkezését, közben meg ne sóvárogjon az édesség után sem, tehát ez is belefér.
Az pedig, hogy keresd meg magadnak a rávalót...
Én nem tudom milyen jóléti államban élnek itt egyesek, de a leszakadó régiókban csak vegetálás van, a jelen helyzetben családoknak nincs mit enni! Hol éltek ti?
"Az pedig, hogy keresd meg magadnak a rávalót...
Én nem tudom milyen jóléti államban élnek itt egyesek, de a leszakadó régiókban csak vegetálás van, a jelen helyzetben családoknak nincs mit enni! Hol éltek ti?"
Kapaszkodj meg, én például egy békés megyei kisvárosban. És ott egy 20 éves fiatal, ha akarja, egy hétvége alatt alkalmi munkával megkeresi azt a 20 ezret, amivel többe kerül a speciális étkezése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!