Egy 24 éves fiút lehet még helyes útra téríteni? Hogyan?
Komolyan nem voltatok rá kíváncsi 5 év alatt, hogy felutazzatok hozzá?????
Ez azért jobban megdöbbent, mint a fiatok kinézete.
Egyébként azon kívül, hogy egyszer elmondod az aggályaid, nem tudsz mást tenni. Felnőtt ember, saját döntése az, hogy milyen életet él.
Sehogy, ugyanis felnőtt ember. Ha a szavak és a beszélgetés nem hat rá, akkor majd megtanulj a saját kárán.
"Nem is akar megváltozni"
Ezek után meg végképp semmit. Aki nem akar, azt nem lehet rávenni.
talán az elmúlt öt évben kellett volna rá figyelni és nem most szörnyülködni, hogy nem úgy éli az életét ahogy ti elképzeltétek.
Nem most kell megnevelni, ha egy mód van rá ott kell lenni mellette, hogy tudja, hogy számíthat rátok de ha tényleg öt év alatt se ő nem ment haza se ti nem látogattátok meg akkor ti nem egy család vagytok hanem vadidegenek, így nagyon nem is értem, hogy mit akartok egyáltalán tőle.
Ezt az 5 évet én is nagyon furcsállom. Ez nagyon hosszú idő, főleg országon belül.
Értem én, hogy interneten szinte minden nap volt kapcsolattartás, de azért én erősen gyanakodnék úgy két hónap eltelte után, hogy vajon a gyerekem miért nem akar személyesen látni, mert nagyvárosi élet így vagy úgy, azért a gyerek a szüleit is szereti látni, legyen akár 24 vagy 44 éves és ha nem is minden héten, de azért egy hónapban egyszer.
Ebből is látszik, hogy az internetes kapcsolattartás mennyire csalóka lehet.
Ha amit írt az alapján minden rendben volt akkor itt valóban a saját elhatározás dönthetett.
Tenni semmit nem tudsz vele. Valószínűleg minden szó igaz amit mondott, hogy ilyen akart lenni, ezt akart,a ilyen életet akart.
hát ezt nagyon furcsállom, már ha igaz ez a sztori.
elengedi a 19 éves gyerekét 5 évre, néha támogatja, dehát úgyis boldogul?
mivan???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!