Slim pasta néha belefér a fogyókúrába? Véleményeket várok.
Figyelt kérdés
Már 2 hónapja fogyózom,élveztem eddig nagyon. Eddig kb 8 kg ment le, de néha rám tör a tészta éhség. Teljes kiörlésű durum tésztát eszem néha, heti kb egyszer-kétszer szárazon 30g-ot. Viszont szeretnék kicsit többet enni tésztát, ezért gondolkoztam a slim pastán. Sajnos nem sok véleményt találtam róla, jó lehet beiktatni a fogyókúrába/életmód váltásba?2021. febr. 18. 20:36
1/3 anonim válasza:
Igen, edd nyugodtan, hisz zero kalóriás🥰
2/3 anonim válasza:
Én rendszeresen eszem, nagyon szeretem, és hasznosnak tartom ezt a tésztát, diétában és normál súlytartó étkezésben is.
Viszont sokan nem szeretik az állaga miatt. Ha ízre, állagra neked bejön, edd nyugodtan, szinte csak rost, még hasznos is. Igyál hozzá sok vizet.
3/3 anonim válasza:
Én próbáltam többféleképpen elkészítve, de borzalmasan undorító számomra.
Inkább lemondok a tésztáról, de ilyen förtelmet nem eszek.
Nem elégíti ki az igazi jó tészta utáni sóvárgást úgysem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!