Lányok véleménye érdekelne! Ez a mértékű szőrzet még belefér?
Elfogadható, pont jó, inkább menjen stb stb stb? Életkor is érdekelne. Köszönöm!
Ez tollpihe! De teljesen oké, persze.
20
Nem, nem dicsekedni szeretnék. (Tökéletestől messze áll, a hasamon még van felesleg, a fürdőszobai fény sokat segít...)
Erősebb a szőrzetem, igazából a lényeg az, hogy befektettem egy testszőr vágóra, és most használtam először, kiváncsi lennék a véleményekre.
Ha hiszitek ha nem, engem pl. "Zavar" ez a szőrzet is, próbáltam már gyantát, de nem bírja a bőröm, begyulladnak tőle a szőrtüszök, es csúnya lesz. Még V nyakú póló, vagy inget felül lazábbra hagyva, kigombolva sem nagyon szeretek hordani.
Csak egy fajta gyantat probaltal vagy masmilyet is? (Osszetevoktol is fugg, hogy kipattog-e valaki. Nekem is kellett probalgatni, mire meg lett az igazi.) Illetve az sem mindegy, hogy mivel kened be gyantazas utan. Ja es gyantazas elott zsirtalanita, fertotleniteni kell valamennyire a borfeluletet, pl arctonikkal.
Egyebkent egyaltalan nem csunya, nem zavaro. normalis, igenyes, ferfias. De ha teged zavar, akkor az mas ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!