Mit tegyünk?Anyukám megkeseríti az életünket.Mindenbe bele szól,mindenre kíváncsi,belenéza szatyorba, hogy mit vettünk,ócsárol minket,a szemünkbe pedig hízeleg.Anyagilag nem tudja eltartani magát,dolgozni nem tud.Apukám sajnos elhunyt.Bővebben lent.
Vagy vele maradtok míg meg nem hal, es elviselitek a hulyesegeit, vagy elkoltoztok, mivel a saját lakasabol nem tehetitek ki. Elmentek szepen alberletbe, es ott eldegeltek mig meg nem hal, es tied a ház, vagy vesztek fel hitelt, es hazat vesztek egybol.
Ezek a lehetosegek vannak.
Es amugy meg kit erdekel hogy eltudja e a magat tartani? Istenem, de bes”ari vagy. Szepen elmentek, segitetek neki a rezsiben kicsit, neha bevasaroltok, es kalap kabat, ha meg tudjatok engedni magatoknak persze.
Azt csinal amit akar. Ha xarul megy a dolga, akkor xarul megy. Ne sajnald, meg se erdemli.
Mintha anyámról írnál. Borzasztó. Cseppet sem bolond, hanem "anhedoniás", képtelen az örömre. Emellett gyűlöl mindenkit, aki viszont igen. Irigy és kárörvendő, és csak a sz.r ömlik belőle. A külvilág felé mártír persze. Az én gyerekemet is leültette a tévé elé és mèg delután 5kor is pizsamában volt, amikor hazaértem. A tévé előtt persze, ahova reggel leültek mamával. Annyi aszerencsém, hogy neki is és nekem is van külön lakásunk, így elég csak anyagilag segíteni meg néha bevásárolni vagy ügyet intézni. Tragédia lenne vele egy háztartásban.
Fontolóra venném az idénymunkát/gyári munkát is külföldön, hogy kezdőtőkét szerezzek egy lakáshitelhez, csak el a közeléből sürgősen.
Vagy beleegyezik abba, hogy otthonba megy, vagy gyámság alá helyezteted, és akkor muszáj lesz mennie. A felvételek alapján akár paranoid dolgai is lehetnek vagy demencia, esetleg kezdődő Alzheimer-kór, ami a személyiségre is kihat (az agy vérellátása sem megfelelő).
Vagy: házat közösen eladni, az ár fele nektek egy kezdőtőke saját ingatlanhoz, neki meg "beugró" egy otthonhoz.
Nem szabad vele maradni, rámentek mindannyian. Gonosz energiavámpír sajnos. Sose lesz jobb, innen neki már csak cifrább dolgai lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!