Mit tegyünk?Anyukám megkeseríti az életünket.Mindenbe bele szól,mindenre kíváncsi,belenéza szatyorba, hogy mit vettünk,ócsárol minket,a szemünkbe pedig hízeleg.Anyagilag nem tudja eltartani magát,dolgozni nem tud.Apukám sajnos elhunyt.Bővebben lent.
Olyan nincs, hogy nem lehet kirakni. Ha ide oda tud rohangálni a lakásban, hogy figyelje merre mentek, akkor nem lehet olyan nagy baja, hogy ne tudja magát ellátni.
El kell dönteni, mi a fontosabb. A családotok, ami így bizonyosan tönkre fog menni, vagy anyuka, aki élősködik rajtatok és megkeseríti az életeteket.
A 2. válaszoló vagyok, én feltételeztem a leírás alapján, hogy a tiéd és a férjedé az ingatlan.
Viszont így más, hogy a fele az anyádé. Miért nem költöztök el ti?
Nyilván nem olcsó albérletben lakni, de mérlegelni kell, hogy mi éri meg jobban. A családi egység érdekében én az elköltözést látom egyetlen megoldásnak.
Ha nyugdíjas akkor van nyugdíja, bár biztos kevés ha nem telik neki semmire. Asztmával is lehet dolgozni, más kérdés higy van-e munka. De nem is ez a lényeg hanem az hogy most nem akarok gonosz lenni, de nem erre találták ki az otthonokat? Ha kicsi a nyugdíja akkor van olyan intézet ahol a tulajdonát is beszámítják valamilyen módon, nem tudom hogyan. De ha ti elköltöznétek és eladnátok a házat, ő a részéből már ki tudná fizetni.
Csak egy ötlet volt, ha nem tetszik megértem. De egy életetek van, ne áldozd fel a boldogságodat, gondold végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!