Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rendeltem egy vibrátort és a...

Rendeltem egy vibrátort és a szüleim vették át, sajnos ki is bontották, de nem beszéltek róla, viszont kicsit kínosnak érzem, én mondjak valamit vagy ilyenkor mit kéne tenni?

Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 15:46
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
90%
Nem mondanék semmit, minek :)
2020. júl. 8. 15:47
 2/30 anonim ***** válasza:
72%
Mondd neki hogy egyik fiú haverotok szülinapjára rendeltetek poénból a baratnoiddel.
2020. júl. 8. 15:49
 3/30 anonim ***** válasza:
97%

Kínos! :)

Én nem annyira az eszközről, mint inkább arról a tényről beszélnék velük, hogy a te nevedre szóló csomagot csak úgy kinyitják.

2020. júl. 8. 15:52
 4/30 anonim ***** válasza:
97%

3-sal értek egyet!

Milyen indokkal nyitották ki a csomagodat? Fordított esetben ők hogyan reagálnának?

2020. júl. 8. 15:55
 5/30 anonim ***** válasza:
9%

18 év alatt természetes, hogy kinyitják!

elvégre akármit rendelhet a kis drágaságuk, drogot is.

persze nem írta a kérdező, hogy hány éves.

2020. júl. 8. 16:08
 6/30 anonim ***** válasza:
4%

A saját házamba érkező csomagokat még szép, hogy kinyitom.

A szülőket meg nyugtasd meg, hogy ettől nem lesz babád.

2020. júl. 8. 16:12
 7/30 anonim ***** válasza:
87%
Pont ezért kussolnak 4-es, mert rájöttek, hogy vaj van a fülük mögött. Soha nem bontottam ki a két gyerekem se levelét, se csomagját soha. Mondjuk előtte szóltak, ha vártak csomagot. Te meg kérdező ha ők nem teszik szóvá, és elmúltál 18., akkor ne mondj semmit. Most már teljesen felesleges. Majd ha bajuk van, úgy is szólnak.
2020. júl. 8. 16:15
 8/30 anonim ***** válasza:
94%
Nem kell semmit mondanod szerintem. Nekik kène bocsànatot kèrniük, amièrt kibontottàk a csomagod. Remèlhetőleg ez èletre szòlò lecke lesz nekik, es ezentúl jobban tisztelni fogjàk a privàt szfèràd.
2020. júl. 8. 16:20
 9/30 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem ez egy kiváló lecke volt nekik, ügyes voltál!

Az első, tini barátnőm anyja sem értette, hogy egy 16 éves lányhoz nem nyitogatunk be kopogás nélkül.

Sikerült is ránknyitnia, onnantól a világ legbecsületesebb "kopogója" lett! :)

2020. júl. 8. 16:22
 10/30 anonim ***** válasza:
90%

Nem baj, szép lecke volt, hogy többet ne bontsák fel a te csomagodat. Szerintem egy életre megtanulták.

Mondd nekik, hogy mozgó uborka. 😂

2020. júl. 8. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!