Rendeltem egy vibrátort és a szüleim vették át, sajnos ki is bontották, de nem beszéltek róla, viszont kicsit kínosnak érzem, én mondjak valamit vagy ilyenkor mit kéne tenni?
Figyelt kérdés
2020. júl. 8. 15:46
11/30 anonim válasza:
Azta hogy bírják ezt a meleget, ilyen vastag bőrrel a képünkön?
12/30 anonim válasza:
9.nek.
Bebafna, ha a saját házamban kopognom is kéne. Kivéve a fürdő!
13/30 anonim válasza:
De tényleg mit mondtak miért bontották ki a te csomagodat?
14/30 anonim válasza:
12es és ha a gyereked nyitna rátok kopogás nélkül? Hiszen az ő háza is tehát nem kell kopognia igaz?
15/30 anonim válasza:
Előre kellett volna szólnod, hogy vársz csomagot, s ne nyissák ki. Szerintem is találd ki, hogy más kapja, ahogy a kettes írta. Am hogy zajlott a jelenet, átadták a kibontott dobozt, azt annyi? Vagy letették nálad?
16/30 anonim válasza:
14.-nek.
NEM! Az ÉN házam, a kölyöké majd akkor lesz, HA ráhagytam.
És nem fogok úgy járni, mint sok barom szülő, hogy a gyerek postán rendeli a cuccot, majd egy este betöri az ajtót a rendőrség.
17/30 anonim válasza:
Most ebben mi a probléma, hogy látták vibri van benne vagy hogy kicsomagolták. Ha kiskorú vagy jól tették, mert kitudja milyen baromságot rendeltél volna a netről, a zsebpénzedből. Sokan ilyen ytbos vidisek cuccait veszik, vagy vmi kacatot, aztán a gyerek még kunyizik zsebpénzt... Egy vibri nem nagy dolog, tudják masztizol, csak most már azt, hogy mivel. Semmi kínos nincs benne. Rádió1 is megy a vágyaim szex shop szponzorált hirdetése.
18/30 anonim válasza:
Huhh, de sajnálom az ilyen proli, "én házam" mentalitású szülők gyerekeit, mint a fentebb kommentelő... :S :(
19/30 anonim válasza:
12-es, attól, hogy a te hàzad mèg tiszteletben kell tartanod a többi ott lakòt is. Nem a gyereked vàlasztàsa veled lakni. Az 5 eves gyerekemhez is bekopogok, mielőtt bemegyek.
20/30 anonim válasza:
16os akkor remélem hitelmentes a házad mert ha nm akkor az nem a tiéd hanem a banké. Ha a szüleid is adtak bele pénzt akkor pedig az övék is. De nagyon nem szeretnék a te gyereked lenni, gondolom a tiéd is menekül a közeledből amint teheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!