Rendeltem egy vibrátort és a szüleim vették át, sajnos ki is bontották, de nem beszéltek róla, viszont kicsit kínosnak érzem, én mondjak valamit vagy ilyenkor mit kéne tenni?
Én is sajnálom, attól hogy belőled jött ki még legyen már saját élete szegény gyereknek. Jézusom.
Az ilyen szülőkkel el kéne beszélgetni rendesen.
A 16os gyerekét komolyan sajnálom.
Talán úgy kellett volna nevelni, hogy ezek fel se merüljenek. Egész nyugodtan csináld ezt egyébként. Majd máshoz rendeli a csomagját és máshol fekszik le először a párjával, nyilván higiénia és felvilágosítás nélkül.
Szép eredmény ez egy szülőtől :)
Én is meg tudtam beszélni anyámmal, hogy ha nekem jön levél, kérdezzen rá, hogy kinyithatja-e. Ez szerintem nem gáz, hogy megesik egyszer. Az a gáz, ha nem beszélik meg és utána nem mernek egymás szemébe nézni emiatt. Az is gáz, ha ez többször megesik. A gyerek életében eljön az a pont, amikor a szülő már nem tartozik a privát szférában. Valakinek ez 11 évesen jön el, valakinek 17 évesen, valakinek 30 évesen. Az utóbbi beteges.
A masztizás közben a másikra nyitott ajtó is arról szól, hogy ez természetes, hogy az embernek szexuális vágya van, és ha akar róla beszélni valaki, nyíltan megteheti azzal, aki erre felajánlát tesz, hogy meghallgatja, de mindenek előtt az egyén személyiségi jogait is tisztelni kell és legközelebb kopogjon az, aki be akar nyitni, és jöjjön, ha azt mondod, gyere és ne jöjjön, ha azt mondod ne jöjjön be.
Ugyan ez a csomagnál.
Megkérdezni, hogy kibonthaja-e és tisztelni, ha a másik nem hajlandó még csak elmondnani sem, hogy mit kapott.
Legközelebb meg rendeld fox post-ra, ha kínos, hogy látják, hogy a "két méteres mufax kft" küldött neked csomagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!