Hogy segíthetek a kisebb fiamon? Sajnos egyre agresszívabb.
Szia
Szerintem lekéne ülni vele beszélgetni, anyával és apával, hogy ami most jelenleg megy az nem okés, és aggódtok érte. Lakást nem nektek kell vennetek neki, hanem talpra kéne állnia és csinálni valamit az életével. Fiatalabb koromban hasonló helyzetben voltam, én 31 évesen ültem le beszélgetni a szüleimmel, és előálltak azzal, hogy ez nem mehet tovább(nyilván nem agresszív módon) és azt mondták, hogy legalább 1 próbálkozás erejéig menjek el pszichológushoz és ha tetszik akkor folytassam, elmentem és megváltozott az életem . Segített nekem összeszedni a gondolataimat, és kicsomózni, és feldolgozni az összes problémám. A szüleim is mindenben támogattak(nem pénzügyileg), és újrakezdtem a sulit, kiskoromban soha se ment a iskola, viszont képzeld, 8 éven belül házas ember vagyok 2 gyerkőccel és elvégeztem a mérnökit. Soha sem gondoltam volna, hogy itt fogok kikötni, sohase tartottam magamat okosnak, sőt középiskolában én voltam a 2-es tanuló régebben. Ezzel azt akarom mondani, hogy soha sincs késő, nem késő elkezdeni, újrakezdeni.
Nagyon fontos, hogy támogassátok, viszont tudassátok vele egyben tapintatosan, hogy ez nem okés, és hogy el kell kezdenie valamit csinálnia az életével.
Nagyon sok sikert kívánok nektek!
Imádkozok értetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!