Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy segíthetek a kisebb...

Hogy segíthetek a kisebb fiamon? Sajnos egyre agresszívabb.

Figyelt kérdés
35 éves a kisebbik fiam. Sajnos nem tudott a szakmájában elhelyezkedni a főiskolát nem fejezte be, nem volt neki való. Lányoknál nincs szerencséje. Itthon lakik velünk de utóbbi hónapokban nagyon agresszívvá vált már ha a szobájába is belépek szellőztetni, rendet rakni kiabál. Pszichológushoz nem akar menni. Sajnos nem tudtunk egy lakást sem venni neki átlagbérből élők vagyunk. Nem tudja elkezdeni az életét.

2020. nov. 14. 12:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
99%
De minek mész rendet rakni a 35 éves fiadhoz?
2020. nov. 14. 12:57
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
De dolgozik valamit, vagy csak otthon lebzsel?
2020. nov. 14. 12:58
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
35 eves ferfihoz ne lepjen be csak ugy meg az anyja se takaritgatni. Megertem miert reagal ra agresszívan. Emellet ha nem dolgozik tedd ki otthonrol, ha dolgozik es nem zavar, akkor meg ne tolakodj be a szobajaba, ami az egyetlen privat szferaja.
2020. nov. 14. 13:01
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Tegyétek ki a ház elé!
2020. nov. 14. 13:01
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
35 évesen már kezdhetne magával valamit,azon kivül,hogy a nyakatokon élősködik.Amúgy meg miért kell a szobájába te rendet rakjál,ha egész nap otthon van?
2020. nov. 14. 13:04
 6/15 anonim válasza:
90%

Szia

Szerintem lekéne ülni vele beszélgetni, anyával és apával, hogy ami most jelenleg megy az nem okés, és aggódtok érte. Lakást nem nektek kell vennetek neki, hanem talpra kéne állnia és csinálni valamit az életével. Fiatalabb koromban hasonló helyzetben voltam, én 31 évesen ültem le beszélgetni a szüleimmel, és előálltak azzal, hogy ez nem mehet tovább(nyilván nem agresszív módon) és azt mondták, hogy legalább 1 próbálkozás erejéig menjek el pszichológushoz és ha tetszik akkor folytassam, elmentem és megváltozott az életem . Segített nekem összeszedni a gondolataimat, és kicsomózni, és feldolgozni az összes problémám. A szüleim is mindenben támogattak(nem pénzügyileg), és újrakezdtem a sulit, kiskoromban soha se ment a iskola, viszont képzeld, 8 éven belül házas ember vagyok 2 gyerkőccel és elvégeztem a mérnökit. Soha sem gondoltam volna, hogy itt fogok kikötni, sohase tartottam magamat okosnak, sőt középiskolában én voltam a 2-es tanuló régebben. Ezzel azt akarom mondani, hogy soha sincs késő, nem késő elkezdeni, újrakezdeni.

Nagyon fontos, hogy támogassátok, viszont tudassátok vele egyben tapintatosan, hogy ez nem okés, és hogy el kell kezdenie valamit csinálnia az életével.

Nagyon sok sikert kívánok nektek!

Imádkozok értetek!

2020. nov. 14. 13:13
 7/15 anonim ***** válasza:
93%
35 évesen én is kiakadnék, ha bejönne hozzám apám vagy anyám rendet rakni. Ha meg azért teszed, mert lusta, akkor éljen csak szemétben. Ő már nem egy kisfiú. Főiskola nem jött össze? Kitartás kérdése. De ha az nem, szakmát tudott volna tanulni. Nőknél nincs sikere? Nem vagyok pénzéhes, de az fix, hogy nem jönnék össze olyannal, mint a fiad. Nem lányokkal, hanem nőkkel kezd, jobbik esetben. Kezdjen el nagyon xar helyeken dolgozni, mindegy hogy hol, csak valahol. Normális mederben haladva te és az apja is előbb haltok meg. Utána mi lesz vele? Csak mert ha akkor képes lesz magától intézni a dolgait, most is tudná. Ha meg nem, akkor inkább most tanulja, amíg vagytok.
2020. nov. 14. 13:21
 8/15 Savlekotő ***** válasza:
81%
Naná hogy agresszív.. Nem normális ő is tudja és frusztrálja hogy mama még a szobáját se tiszteli,vajon miért nincs nője miért rekedt otthon a szoknyádon.
2020. nov. 14. 13:53
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
Remélem csak egy szokásos kamu kérdés, de azért válaszolok! 35 évesen azért nem tudja elkezdeni az életét, mert nem hagyod neki. Írányítani próbálod, beleavatkozol az életébe, kiszellőztetsz a szobájába, rendet raksz. Ő a kisfiad, akinek kézben akarod tartani az életét, csakhogy mivel a kisfiad 35 éves, ezt nem fogja hagyni, képtelen lesz eltűrni, és garantálom, hogy ha nem szállsz le róla, akkor egyre kevésbé fog tetszeni a viselkedése.
2020. nov. 14. 14:14
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Bőven elég lenne, ha felnőttként kezelnéd, és nem rakosgatnál rendet nála, meg szellőztetni. Felnőtt ember, nem gyerek, talán ezért nincs "szerencséje", mert egy önállótlan házikedvencet csináltál belőle a 35 év alatt.
2020. nov. 14. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!