Ez gyermekbántalmazásnak számít? Ha igen, mit tehetnék ellene, ha nem vagyok a család tagja?
Mikor 13 éves volt a lányom, felhívott az osztályfőnöke egyszer, hogy igaz e, hogy nálunk nincs fűtés és majd meg fagyunk egész télen.
Köpni-nyelni nem tudtam. Ez a story abból lett, hogy 21-22 fokra van állítva a termostat, ami macinaciban, vékony pulcsiban teljesen kényelmes hőfok.
Csakhogy a gyerekem mániája, hogy, télen is rövid nadrágban, trikóban mászkál és mivel így fázik, nyomatja a szobájában a 2000wattos fújós villanymelegítőt.
Sokszor 26-27 fok volt a szobájában, rendesen fejbe vert a meleg ő meg ott feküdt bugyiban trikóban és fújatta magára a meleget.
Egy ilyen tél után jött 40ezer ráfizetés és betiltottam a fújóst, rá parancsoltam, hogy tessék felvenni a hosszú nadrágot.
Elpanaszolta az osztálytársának, hogy milyen sanyarú sorsa van, fázik otthon. Az meg elmondta az osztályfőnöknek, hogy nálunk nincs fűtés...
Szóval azért érdemes meghallgatni a másik felet is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!