Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez gyermekbántalmazásnak...

Ez gyermekbántalmazásnak számít? Ha igen, mit tehetnék ellene, ha nem vagyok a család tagja?

Figyelt kérdés
Van egy 14 éves lány ismerősöm, akinek az anyja megkérdőjelezhető dolgokat tesz. Teljesen be van korlátozva, nem tehet semmit magától, az anyja az élete minden percénél ott akar lenni. Nem mehet sehova, nem találkozhat a barátaival, ezért nincs is sok neki. De számomra a legkiakasztóbb, hogy azzal bűnteti, hogy megvonja a vacsorát, és nem kap enni. Többször hagyta már magára napokra víz nélkül és nagyon kevés étellel. Apa nincs a képben, és nincs nagyon hely, ahova tudna menni. Az anyja sosem egyezne bele, hogy elköltözzön, elszökni meg nem tud, mert az anyja a törvényes gondviselő. Fizikailag nem volt bántalmazva, legalábbis én nem tudok róla. De akkor sem normális ahogy bánnak vele otthon. Csak online beszélgetünk, és nem tudom mit tehetnék többszáz kilóméterről. Sajnos csak a lány nevét tudom, se a címét, se az anyja nevét nem.

2021. jan. 29. 17:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Mikor 13 éves volt a lányom, felhívott az osztályfőnöke egyszer, hogy igaz e, hogy nálunk nincs fűtés és majd meg fagyunk egész télen.

Köpni-nyelni nem tudtam. Ez a story abból lett, hogy 21-22 fokra van állítva a termostat, ami macinaciban, vékony pulcsiban teljesen kényelmes hőfok.

Csakhogy a gyerekem mániája, hogy, télen is rövid nadrágban, trikóban mászkál és mivel így fázik, nyomatja a szobájában a 2000wattos fújós villanymelegítőt.

Sokszor 26-27 fok volt a szobájában, rendesen fejbe vert a meleg ő meg ott feküdt bugyiban trikóban és fújatta magára a meleget.

Egy ilyen tél után jött 40ezer ráfizetés és betiltottam a fújóst, rá parancsoltam, hogy tessék felvenni a hosszú nadrágot.

Elpanaszolta az osztálytársának, hogy milyen sanyarú sorsa van, fázik otthon. Az meg elmondta az osztályfőnöknek, hogy nálunk nincs fűtés...

Szóval azért érdemes meghallgatni a másik felet is.

2021. jan. 30. 19:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!