Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális hogy eléggé...

Ez normális hogy eléggé megbántott engem?

Figyelt kérdés
Ma kijöttem a konyhába az új sapkában és apukám mondta hogy nagyon szép vagyok. Ezt bóknak szánta. Utána ránézett anyukámra és mondta hogy milyen szép vagyok most. És az a most egy kicsit a végén rosszul esett. Ez jogos vagy túlreagalom? Egyébként mindig ilyen szoktam lenni és egyáltalán nem vagyok csúnya. Csak valahogy mindig belém sikerül kötnie hogy nagy a fejem meg széles az orrom :(

2021. jan. 28. 00:23
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
77%

Free Hat! Engedjék ki Sapka Karcsit! - Erre utalt édesapád.

Ha valaki nem lenne képben:

[link]

2021. jan. 28. 09:02
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvasom végig az eddigi kommenteket, de az hogy "most milyen szép vagy" annyit tesz, hogy most még szebb vagy mint szoktál és pont. Tanuld meg elfogadniva bókokat, és nem túlgondolni minden szir szart. Sértődgethetsz, aztán meg azon kapod majd magad, hogy senkinek egy jó szava nem lesz majd hozzád, pont azért mert ezt csinálod, sértődgetsz. Egy egyszerű bókot nem tudsz a helyére tenni.
2021. jan. 28. 09:28
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Na most látom hogy blamázol a sapkán. Igen meg tudja változtatni akár egy sapka is a teljes kinézetet, az "összhatást". Jól áll a sapka ennyi. A TE fejeden. Egy bók, semmi több.
2021. jan. 28. 09:30
 24/24 anonim ***** válasza:
72%
Az lehet, hogy szép vagy, de az biztos, hogy nettó idióta.
2021. jan. 28. 12:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!