Ez normális hogy eléggé megbántott engem?
A szüleidnek mindig szép vagy.
Apád azt akarta mondani, hogy rohadt jol áll az a sapka. A pasik nem mindig találják meg a megfelelő szót a bókra, és nyomira sikerül. Te vagy nekik a legszebb, máskor is. :)
Ha nincs proémád akkor gyártasz magadnak egyet. Túlreagod az esetet. Mi pasik egyszerűen gondolkodunk. Ha tetszik valaki megmondjuk,hogy szép.
Ne láss a dolgokba olyat ami nincs ott!
Úgy értette hogy most még szebb vagy.
Én szülő vagyok, és én is mondtam már, hogy de szép vagy ebben a ruhában/ hajjal, stb. Ez nem azt jelenti, hogy máskor nem szép. De mindenkinek van amiben még jobban néz ki.
Szerintem is túlreagálod, így sikerült mondania, ez jött hirtelen, ahogy írták is, arra gondolt, hogy ez különösen jól áll. Ennyi.
Én is reggel a lányomat külön megdicsértem, mikor belőttük a haját, egész más így az arca, más a karaktere, meg minden, egész másnak láttam így, mint egyébként, pedig amúgyis csinos kislány (12 éves). Gondolom neked is más karaktert adott a sapka. Hidd el, nem mindben lennél szép. Kinek mi áll jól, ezt eltaláltad, jól áll biztos. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!