Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális hogy eléggé...

Ez normális hogy eléggé megbántott engem?

Figyelt kérdés
Ma kijöttem a konyhába az új sapkában és apukám mondta hogy nagyon szép vagyok. Ezt bóknak szánta. Utána ránézett anyukámra és mondta hogy milyen szép vagyok most. És az a most egy kicsit a végén rosszul esett. Ez jogos vagy túlreagalom? Egyébként mindig ilyen szoktam lenni és egyáltalán nem vagyok csúnya. Csak valahogy mindig belém sikerül kötnie hogy nagy a fejem meg széles az orrom :(

2021. jan. 28. 00:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%

A szüleidnek mindig szép vagy.

Apád azt akarta mondani, hogy rohadt jol áll az a sapka. A pasik nem mindig találják meg a megfelelő szót a bókra, és nyomira sikerül. Te vagy nekik a legszebb, máskor is. :)

2021. jan. 28. 06:01
 12/24 anonim ***** válasza:
97%

Ha nincs proémád akkor gyártasz magadnak egyet. Túlreagod az esetet. Mi pasik egyszerűen gondolkodunk. Ha tetszik valaki megmondjuk,hogy szép.

Ne láss a dolgokba olyat ami nincs ott!

2021. jan. 28. 07:13
 13/24 anonim ***** válasza:
97%
Balga gyermek, ne agyalj sokat apád dumáján mert mi csak mondjuk ami jön azt kész, nincs mögöttes tartalom.
2021. jan. 28. 07:24
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
Látszik hogy iszonyat sok munkád és gondod-bajod van az életben.
2021. jan. 28. 07:37
 15/24 anonim ***** válasza:
47%
Túlreagálod, meg fog jönni? Egyél csokit!
2021. jan. 28. 07:47
 16/24 anonim ***** válasza:
46%
Most mi vaaaaan??? Te egy nebáncsvirág vagy? Nézni szabad rád vagy ha valaki másképp néz mint ahogy elvárod akkor megsértődsz??? Ilyeneket fennakadni és még ide is kiírni.... Hát rohadtul ráérsz. Apádnak ajánlom többet ne dícsérjen, mert attól besértődsz...
2021. jan. 28. 08:20
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Úgy értette hogy szebb vagy ,mint általában.
2021. jan. 28. 08:24
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Úgy értette hogy most még szebb vagy.

Én szülő vagyok, és én is mondtam már, hogy de szép vagy ebben a ruhában/ hajjal, stb. Ez nem azt jelenti, hogy máskor nem szép. De mindenkinek van amiben még jobban néz ki.

2021. jan. 28. 08:33
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
🤦‍♀️
2021. jan. 28. 08:58
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is túlreagálod, így sikerült mondania, ez jött hirtelen, ahogy írták is, arra gondolt, hogy ez különösen jól áll. Ennyi.

Én is reggel a lányomat külön megdicsértem, mikor belőttük a haját, egész más így az arca, más a karaktere, meg minden, egész másnak láttam így, mint egyébként, pedig amúgyis csinos kislány (12 éves). Gondolom neked is más karaktert adott a sapka. Hidd el, nem mindben lennél szép. Kinek mi áll jól, ezt eltaláltad, jól áll biztos. :)

2021. jan. 28. 09:01
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!