Külföldi gyerek név, kisebbségi vagy elegáns?
Figyelt kérdés
Tudom hogy itthon a Rachel, Renátó, Raffaell, Dzsenifer, Jessica a kisebbségi neveket szolgálják.
Azonban nekem is tetszik pár, például Emma(tudom hogy “magyar”, de mégis azért idegen nekem), Elena, Kethrin.
Ezek is ilyen picit rossz érzést keltők, vagy mondható elegánsnak?
Nem sablon magyar vezetéknév mellé lesznek, noha nem is olyan különleges.
2021. jan. 18. 17:32
1/37 anonim válasza:
Inkább elegáns mint kissebségi szerintem
4/37 anonim válasza:
Elenea, Ketrin kissebbségi. Emma tucat, de még mindig ez a legjobb.
5/37 anonim válasza:
Nekem is inkább kisebbségkeltő 😕 mi a vezeték név? Lehet azzal már máshogy vélekednénk
6/37 anonim válasza:
Ne könyörgöm! Nekem az egész gyerekkoromat megkeserítette a nevem. Alighogy bemutatkoztam, már ki voltam közösítve. Kíméld meg szerencsétlen gyereket!
7/37 anonim válasza:
Emma okés, nemrég született rokon kislány is Emma.
A Ketrin meg Elena szerintem kisebbségi, főleg a Ketrin.
Azért elsősorban, mert ugye csak magyarosított írásmóddal lehet adni, úgy meg elveszíti a lényegét
8/37 anonim válasza:
A "külföldi" nevek csak akkor elfogadhatóak, ha eredeti helyesírással vannak leírva, illetve ha a családnévhez illenek.
10/37 anonim válasza:
A Ketrin helyett pl Katrina szerintem sokkal szebb és furán sem hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!