A két vagy harmak gyerek után járni több tízmilliós támogatást a kisebbség is meg fogja kapni?
Azért beszélgethetünk róla nem? Vagy amíg kijön a végleges, addig kuss van?
Szóval azok alapján, amit eddig tudunk, valójában nem támogatásról van szó, hanem hitelről, amit kőkeményen vissza kell pengetni, ha nincs meg a kellő számú gyerek. Mivel hitel, gondolom lesz hitelbírálat is, és nem biztos, hogy a munkanélküli kisebbségi hitelképes. Kérdés, hogy mennyire lesz szigorú a hitelbírálat, mert ha az alacsony jövedelműeknek is adják orrba-szájba, akkor lehet olyan kisebbségi, akinek lesz valami kamumunkája, és amúgy is szülne, de akkor már élnek a lehetőséggel.
Amikor a CSOK 10 milliós összege berobbant hírként, akkor is ugyanez ment, hogy majd a kisebbség meg az ingyenélők veszik fel stb. stb. Mostanra meg megy ugyanezektől a duma, hogy csakis a gazdagoknak kedvez meg a fideszes középosztálynak.
Ez egy újabb segítség lesz a fiataloknak, csak itt nincs eleve gyerekvállaláshoz kötve, mindenki megkaphatja ezt a hitelt aki a majd nyilvánosságra kerülő feltételeknek megfelel és arra használhatja amire akarja. Ha olyan hülye akkor elmegy belőle Ibizára és elszórja, ha esze van akkor felhasználja autó vagy lakás vásárlására.
De biztos, hogy nem fogják csak úgy adni, ahogyan eddig sem tették a többi támogatással, hiszen pont amiatt ment a hiszti a ballibektől, hogy elveszik a segélyeket stb. Munkaviszonyhoz lesz kötve és hitel, tehát vissza kell fizetni.
Júniusban kiderul, de én biztos vagyok benne, hogy szigorúan fogják venni a munkaviszonyt és hogy hitelkepes legyél.
Magyarul az a roma, aki életében nem dolgozott csak szült, szerintem ki fog esni, nem igényelheti majd.
Ugyanez magyarnal, az ingyenélő rétegnek nem fog kedvezni.
Már ennis várom , ha valakinek esze van fölveszi és lelép az országból, mert ezzel a pénzel bármit megtehet.
Kíváncsian várom de lattom nem vagyok egyedül.
#7 ez ugye irónia akart lenni. Autóra 2,5 millió hitelről volt szó, te abból hol veszel a8-at?
Júliusban lép életbe, már ha lesz belőle valami.
Nettó 2-2 kiló/hó/szülő alatt ne nagyon számíts rá hogy megkapod.
És ez erősen minimum becslés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!