Azért, mert sváb vagyok?!
Figyelt kérdés
A magyarországi sváboknak mikor indul felzárkóztatási program, segélyek folyósítása támogatások, stb? Akár faji alapon, mint más hazai kisebbségeknél van ez pályázatok és felzárkóztató programok esetében.2019. febr. 25. 12:56
1/16 anonim válasza:
Menjél kifele németországba, majd ott indul.
3/16 A kérdező kommentje:
#1 szoktam járni Németországba, de tudod én ezt a saját pénzemből teszem.
Más állami pénzen megy Izraelbe. megint mások persze indiába nem jutnak el és főleg nem az egész családjukkal.
2019. febr. 25. 13:02
4/16 anonim válasza:
Legközelebb inkább maradj ott. Ide germánok nem kellenek.
5/16 A kérdező kommentje:
itt fizetek adót, tb-t. szerintem engem is megilletne támogatás, pályázat. faji alapon a sváb kisebbségre kiírva
2019. febr. 25. 13:11
6/16 anonim válasza:
Jópár svábot ismerek, mind dolgos, munkás, rendszerető, rendes emberek. Jól élnek, semmi szükségük felzárkóztatásra.
Te nem ilyen vagy?
7/16 hollófernyiges válasza:
A migráns fajtája követeli az állami segélyt.
8/16 anonim válasza:
Ha megillet akkor kérjed Merkeltől. Majd ad az neked támogatást.
9/16 A kérdező kommentje:
a kérdésed jogos. Én is dolgosnak tartom magam.
ha sváb ismerőseid nem dolgoznának, egész nap henyélnének, portyáznának, szamurájkardoznának, nőket futtatnának, segélyből élnének, bűnöznének, akkor lehetne szó felzárkóztató pályázatról a svábok esetében is?
csak szeretném megérteni..
2019. febr. 25. 13:19
10/16 anonim válasza:
Nem. Germánoknak kívül tágas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!