Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleink tényleg azt akarják...

A szüleink tényleg azt akarják, hogy jobb legyen nekünk?

Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 13:08
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
76%

Mééééégjóó, hogy az én jószülő képem! Hát kimásé lenne? Azt hiszed egy gyerek el tudja dönteni, milyen a jó szülő? Cukorkatúladagolásban halnának meg, vagy mind a folyóba veszne, mert ők már tudnak ám úszni a mély vízben is, és velem húzatná fel a bugyiját is, csak mert neki nincskedve:)

Láttál már gyereket? Amúgy ölelgetem, puszilgatom, mondok neki minden cukiságot, játszom vele, foglalkozom vele és egy a szobája katalógusszoba a közösen készített dolgok, drága és olcsó holmik is vannak benne. Milyen mód létezik még? Igen, úgy bánok vele, ahogy szerintem a gyerekekkel kell, ahogy szerettem volna, ha velem bánnak, illetve kicsit jobban rányomok az önállóságra és a következetességre, mert velem ilyet sosem csináltak, nem tudom milyen átélni, de jónak hangzik, meg hát ő ezekben gyengébb, muszáj ráerősíteni..

Elvileg alap lenne, de a a gyerekek 90%ával nem törődnek annyit, mint én az enyémmel. Látom a gyerekek haját, ruháit, szobájukat, vannak szülőismerőseim, tudom, látom, hallom, mondják, hogyan és miről és mennyit beszélnek velük, milyen a kapcsolatuk. És egy gazdag részen élünk, az egyik leggazdagabb és legmagasabb végzettséggel rendelkezők közt az országban, ahol a legmodernebb nevelési elvek elterjedtebbek, nem a" fogd be a szád és edd meg amit elédraktam vagy mondd mivoltasuliban"helyen.. És az is a középkategória..

Szóval kedves nem tudom hányas, aki szerint ez alap, mutasd már meg hol alap? Vagy ha a te szüleid voltak ilyenek, akkor nagyon tedd össze a két kezed, és elkezdhetnéd levenni a szemkötőt, és meglátni mi is folyik a világban..Az az elterjedt, hogy szólnak két három kedves szót a gyerekhez, megkérdezi milyen napja volt, aztán számonkérik a házimunkát, segítséget, leckét, és mennek aludni.

2021. jan. 16. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!