Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleink tényleg azt akarják...

A szüleink tényleg azt akarják, hogy jobb legyen nekünk?

Figyelt kérdés
2021. jan. 14. 13:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%
Kb 10 éves koromig elhittem, aztán rájöttem. Apám csak azért túlórazik, hogy ne legyen otthon.
2021. jan. 14. 13:12
 2/21 anonim ***** válasza:
75%

Nem ismerjük a szüleivel, honnan tudjuk?

Az enyémek akkor boldogok, ha mindenkinek olyan sz*r, mint nekik.

2021. jan. 14. 13:12
 3/21 A kérdező kommentje:
Én 20 éves koromtól kezdve a magam lábára próbáltam állni (a szüleim állták a jogsit meg a nyelvvizsgát középiskolában), egyetem óta csak az Erzsébet utalványokat meg a Szép kártyájukat fogadtam el, amit kajára költöttem, de azt otthon id megettem volna. Kétszer voltam Kanadában és egyszer Franciaországban egyetem alatt és 30 éves koromra olyan kocsim lett a párommal, ami kétszer annyiba került, mint az övéké. Gyerek nincs, saját lakás lesz, minden évben megyünk nyaralni.
2021. jan. 14. 13:21
 4/21 anonim ***** válasza:
44%

1: neked ennyit jelent a jobb életet szeretnének a gyereknek, hogy apa minél többet dolgozik? :D elég sekélyes vagy.

Az én szüleim örültek, hogy nekem jobb és könnyebb életem lett. Anyagilag nem tudtak támogatni a tanulásban, meg az életben való elindulásban, de mindig mellettem álltak (állnak is) és biztattak mindig is a céljaim elérésben.

2021. jan. 14. 13:21
 5/21 anonim ***** válasza:
97%
A normlális szülők igen. Az élősködő érzelmi zsaroló szülők nem. Mondom ezt úgy, hogy szülő vagyok. De a te szüleid nem ismerem, azt hogy ők jót akarnak e vagy sem azt csak az tudja aki ismeri őket.
2021. jan. 14. 13:22
 6/21 anonim ***** válasza:
92%
Bocsánat úgy értettem, hogy soha sem volt otthon , mert túlórázott. Soha nem volt pénz semmire, főleg ha a gyerekekre kellett.
2021. jan. 14. 13:26
 7/21 anonim ***** válasza:
90%
A szülők sem tökéletesek, őket is sújthatják különféle érzelmi problémák. Lehet, hogy őszintén szeretné, ha a gyerekeinek jobb lenne, de téves elképzelései vannak arról, hogy ezt hogyan érje el. Például folyton túlórázik, pedig a gyereknek nem a pénz hiányzik a legjobban, hanem némi érzelmi támogatás. Vagy olyan is lehet, hogy pontosan tudja, hogy nem akar otthon lenni, és azért túlórázik. Vagy nyomasztja az otthonlét, de ez nem tudatosul benne, és őszintén hiszi, hogy a gyerekeket akarja több pénzzel segíteni. Ezek mind előfordulhatnak, és ennél kacifántosabbak is. Bonyolult az emberi lélek, nagyon meg kell ismerni valakit, hogy tényleg helyesen ítélhessük meg a szándékait.
2021. jan. 14. 13:52
 8/21 anonim ***** válasza:
96%

Az én anyum, és nevelőapum bebizonították, hogy a legjobbajat akarják nekem. 14 éves voltam amikor megkértem őket, hogy Angliában tanulhassak. Anyum akkor csoportvezetői beosztásban dolgozott. Nevelőapám egy nagyobb cégnél volt középvezető. Mégis mindent hátrahagytak, kiköltöztünk, hogy én kint tanulhassak. Nevelőapum tudott angolul, így ő itt kint is jól tudok helyeszkedni munka ügyben. Anyum egy szót sem beszélt angolul, neki nagyon nehéz volt. Sőt, duplán nehéz, mert halláskárosodása miatt nem nagyon tud nyelveket tanulni. Ennek ellenére feladta a kényelmes, jól fizető, jó beosztásban lévő állását, és itt kint iridában kezdett takarítani. Ahogy mondták. Nekik nem volt ilyen lehetőségük, de nekem megadják az esélyt, csak tanuljak, bizonyítsam be, hogy nem volt hiábavaló a döntésük. Jelenleg 29 éves vagyok. Egy életre hálás vagyok nekik. Kint tanulhattam, jó szakmai végzettségem van, és nagyon jó fizető állásom. Idén pályázom a vezető technikusi állásra ( cégen belül, feljebb jutás)

Szóval az én szüleim azt akarták mindig, hogy nekem jobb legyen.

29/F

2021. jan. 14. 13:57
 9/21 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, és te most akkor dicsekedni jöttél ide, vagy mi?
2021. jan. 14. 14:20
 10/21 anonim ***** válasza:
97%
Ja, 9-es én sem értem, miért írta ki, hogy dicsekedjen, és egy anonim oldalon leírja, hogy neki milyen szuper? Miért?
2021. jan. 14. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!