Szerinted melyik a jobb, ha a csaj nem dolgozik, élősködik a szülein, vagy elmegy inkább egy BÁRba kurv*nak?
Inkább ne dolgozzon.
Egyébként meg tényleg ez a két véglet van jóformán. Én 1 éve keresek munkát, 3 szakmával és sehova sem kellek...
Ha van hozzá gyomra csinálja. Sima lakásos prosti lány 2-4 milkát keres havonta.
Persze én inkább "élősködnék", amíg muszáj, és igyekeznék munkát keresni:)
A "normális" munka mennyit hoz? Nyolcvanezret?
Nem rokonszenvezem a dologgal, de megérteném, hogyha a kuurválkodást választaná.
Szerintem meg lehet munkát találni és nem ez a két véglet van. Ha nem akar 80 ezerért dolgozni, akkor menjen és tanuljon valami olyan szakmát, amivel jól kereshet (akár fodrásznak, műkörmösnek, vagy fogorvosnak, ki-ki képességei alapján). Nem csak kurvkodással lehet jól keresni, és annál a kockázat is nagy azért, mert azok, akik ilyen lányokat bérelnek, szinte bármilyen lánnyal beérik, az meg nem egészséges...
Viszont én megértem, ha valaki nem akarja, hogy a szülei tartsák el, az azért bizonyos családokban sok kötelezettséggel jár ("amíg az én kenyeremet eszed, addig azt csinálod amit én mondok")
Ez mind szép és jó,csak mire kitanúl egy szakmát addigra éhen döglik ő is és a szülei is.
Ha van hozzá gyomra,csinos is,pénzt is akar keresni,akkor miért ne?Mindenki úgy él meg ebben a ki@szott világban ahogy sikerűl,sajnos ezt teremtették nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!