Számotokra hol jobb a körülmény? ( a te szüleidnél vagy a párod szüleinél? )
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 21:04
1/16 anonim válasza:
Csak is nálunk! Hozzájuk nem is mehetünk. Itt viszont szeretik és szívesen látják Őt :) 20 L (ő 28 F)
2/16 anonim válasza:
Ezt körülmények válogatják. nem lehet általánosítani.
Minden családba máshogy van- De egyetlen ami a legjobb az egyiknél se hanem saját házba teljesen függetlenül.
3/16 anonim válasza:
Én is a függetlenséget választom ha lehet.Ha nem,akkor inkább az én szüleim.Jobb ha anyámmal veszekszem mint ha anyóssal.Anyám is elviselhetetlen,de rá mégsem tudok úgy haragudni.Anyósom jellemtelen aljas,és nem őszinte.
4/16 anonim válasza:
Az ő szüleinél, ott nagyon jó :) Mondjuk nálunk is elvagyunk, de ha oda kéne költözni valakihez az csak is hozzájuk lenne :)
22l
6/16 anonim válasza:
Mi mindkét helyen laktunk. Nekem nálunk volt jobb, neki őnáluk...szóval, a jó megoldás végül is a külön menés lett. Nem mintha máshol, csak az akaraton múlna. Nekünk szerencsénk volt, hogy egyik helyen sem kellett pár hónapnál többet lakni.
7/16 anonim válasza:
Mindkét helyen jól éreznénk magunkat.
8/16 anonim válasza:
nálunk nem szeretek lenni,náluk is csak ha muszáj
albiban lakom,jobb szeretem ha itt vagyunk
22/L
9/16 anonim válasza:
nálunk jó, a párom szüleinél apósom miatt nem a legjobb de elviselhető 22/l
10/16 anonim válasza:
Nézőpont kérdése. Az ő házuk később épült valamivel modernebb (2 fürdő ami jó, de csak félszobák vannak), de az ő házuk az ő váruk és ezt én érzem is. A párom miatt itt lakunk még pár hónapig amíg keresgéljük a házunkat. Anyu háza régebbi, pici fürdővel, a szobák normál méretűek. Én otthon jobban érezném magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!