Számotokra hol jobb a körülmény? ( a te szüleidnél vagy a párod szüleinél? )
Figyelt kérdés
2009. okt. 19. 21:04
11/16 anonim válasza:
Hmm, olyan szempontból hogy ott nagyobb a hely, a felső szint csak a miénk, van kert így náluk jobb. De szülők szempontjából nállunk! És énis inkább a saját anyukámat viselem el és a tőle kapott kiosztást mint anyosomét.
12/16 anonim válasza:
Én tök jól megvagyok anyósomékkal :) mi még sosem veszekedtünk, sőőt semmi nem volt, nagyon szeretem őket, baromi aranyosak 14 hónapja avygunk együtt,és már első nap hazavitt megmutatni XD :) már írtam, hogy náluk jobb :)
13/16 anonim válasza:
Házilag nálunk, adósságilag mi állunk rosszabbúl,de légkör nálunk jobb,de már nagyon szeretnénk együtt élni, szülők nélkül!
25/L
14/16 anonim válasza:
Most már a saját házunkban lakunk, de két évig úgy laktkunk,hogy az ő szüleinél is egy hónapot, meg az enyémeknél is. Egész jó volt. Persze, voltak néha surlódások, de igazából próbáltuk a szülőket maximálisan tiszteletben tartani. De egyébként is jó fejek, szóval nem volt gond. Azért már vártuk, hogy felépüljön a ház. Én a mai napig azt vallom, hogy nem egészséges hosszabb távon, ha két generáció egy fedél alatt van. Mindenkinek kell a saját tér, a saját élet.
15/16 anonim válasza:
Ha e kettő között kell választani, akkor nálunk!
16/16 anonim válasza:
Ha nagyon muszáj lenne, akkor az én szüleimnél. Ott nyugalom van, kert és szeretet. Az ő szülei pénzsóvárak, akik ráadásul még el is isszák azt a pénzt, amit kapnak, plusz amit tőlünk "kérnek" minden hónapban. Szóval ha oda kéne költözni... asszem szakítás lenne a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!