Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek?? Hogy csinalnatja...

Mit tegyek?? Hogy csinalnatja ezt velem az anyam?

Figyelt kérdés
28 eves vagyok es erzelmileg zsarol majdnem hogy 10 eve! En 7 eve nem tehetem ki a labam a lakasbol ha ki szeretnek kapcsolodni max 2 napra! Nem utazhatok el 1 hetre sehova mert rogton a lanyommal zsarol! Hogy o nem vigyaz ra!! Ha 1 napra is elmegyek valahova smseket kuld hogy milyen ember vagyok es kb a halalom akarja! Otthon akar tartani allandoan , azt mondja o nem nyugodt ha nem vagyok otthon. Nem birom mar idegileg ezt! Egyutt elunk mert meg elkoltozni sincs lehetosegunk. Mar nagyon ketsegbe vagyok esve hogy igy kell elnem az eletem!
2021. jan. 13. 09:34
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
82%
aki van olyan határozott, simán. Én sosem hagytam (volna), hogy ilyen helyzetekben megmondják, mit csináljak. Persze, tudom, csak a szám nagy, és inkább behúzom a fülem-farkam és felcsináltatom magam, hogy anyám ne tagadjon ki. Már alapból anyámnak sem nevezném azt, aki ilyen feltételekhez köti azt, hogy a gyerekének tart-e vagy nem...
2021. jan. 14. 12:05
 42/43 Savlekotő ***** válasza:
13%
ez az imádom a bébim,nélküle egy métert se nők akik csodálkoznak ha apa másokba mártogatja előbb utóbb,nem kell a gyerekbe fulladni,nem attól leszel jó anya max a gyereked 20 évesen se tud lerúgni magáról ha menne randizni,mert anyu utánfutó is jönne,a főld meg már bele fullad az életcél gyerek fétisetekbe..
2021. jan. 21. 02:36
 43/43 anonim ***** válasza:
Szerintem fontosabb lenne az hogy a lányoddal hogyan viselkedik és hogy ő ebből mit ért és ez őt hogyan érinti
2021. febr. 8. 18:19
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!