Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek?? Hogy csinalnatja...

Mit tegyek?? Hogy csinalnatja ezt velem az anyam?

Figyelt kérdés
28 eves vagyok es erzelmileg zsarol majdnem hogy 10 eve! En 7 eve nem tehetem ki a labam a lakasbol ha ki szeretnek kapcsolodni max 2 napra! Nem utazhatok el 1 hetre sehova mert rogton a lanyommal zsarol! Hogy o nem vigyaz ra!! Ha 1 napra is elmegyek valahova smseket kuld hogy milyen ember vagyok es kb a halalom akarja! Otthon akar tartani allandoan , azt mondja o nem nyugodt ha nem vagyok otthon. Nem birom mar idegileg ezt! Egyutt elunk mert meg elkoltozni sincs lehetosegunk. Mar nagyon ketsegbe vagyok esve hogy igy kell elnem az eletem!
2021. jan. 13. 09:34
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
91%

Ha lett volna eszed védekezni akkor most nem kennel szarban.

Vagy azzal is zsarolt hogy ne használjatok gumit?

2021. jan. 13. 13:02
 32/43 anonim ***** válasza:
83%

Ok, szóval anyád zsarolt. Meg értem, hogy 17 évesen ennek még engedtél, mert nem láttad át a jövődet. De azóta már 10 év eltelt. Csak akkor lesz nyugalmad, ha teszel érte. Dolgozz, gyűjtögess, aztán költözz el. Kettőtöknek egy pici garzon is elég vidéken. Apuka legalább fizeti a gyerektartást?

Mondjuk ki nézném anyádból, hogy nem is engedne dolgozni,mert nem szeretné, hogy elköltözz. Akkor viszont próbálj meg bekerülni egy anya otthonba.

2021. jan. 13. 14:39
 33/43 anonim ***** válasza:
79%

Már ne haragudj kérdező, de a faxért nem tudtál kotont húzni a pasid farkára, ha te egyedül akarsz nyaralgatni meg nem akarsz szülni? Ilyenkor nagyon tudok haragudni, hogy bezzeg az ilyen "nőknek", mint te nincsen termékenységi problémájuk.

28 évesen nem gondolom, hogy tini vagy felnőtt gyereked lenne, hogy nélküle nyaralgass, mert akkor azt mondom, oké, hogy 1 hétre el akarsz menni. Meg kisgyerek mellett sem gond, ha olykor-olykor elmész 2-3 napra, de az a szint, amire neked igényed van, abba egy kisgyerek nem fér bele.

2021. jan. 13. 15:17
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen úgy értettem a 2-3 napot, hogy megvan oldva a felügyelete, ha ennek megértése magas lenne. 33-as voltam.
2021. jan. 13. 15:18
 35/43 anonim ***** válasza:
94%

Éértem..tehát anyád zsarolt mikor 17 évesen szexeltél hogy nehogy védekezni merj igaz? Sőt, az aktusra is ő kényszerített gondolom.

Nekem a pofámról leégne a bőr ha egy hétre más nyakára akarnám sózni a gyerekem a bulika kedvéért. Ahelyett hogy örülnél hogy anyádék eltartanak a gyerekeddel együtt.

2021. jan. 13. 16:11
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen, el kell (kéne) költözni mihamarabb. Pénzed van rá?
2021. jan. 14. 09:38
 37/43 anonim ***** válasza:
66%

Azért ha túl megyünk azon, hogy "nem kellett volna ezt meg azt" valamilyen szinten érthető a kérdező.

Egy egész korszak kimaradt az életéből, az önkereső/önbeteljesítő huszas évek. Mert neki már anyának kellett lennie sőt előtte is.

Nekem is hiányoznak meg nem élt dolgok, pedig nekem nem kellett átugranom semmilyen szakaszt.

Miért lenne akkora főbűn, hogy elmenne egy hetet szórakozni? Mert itt egyetlen gyerekes anya se gondolt még ilyenre ugye?

Egyébként anyád magával is jól kitólt. Kényszerített hogy tartsd meg a gyereket, most meg intézkedhet körülötte. Szerintem azért sem akarja hogy elmenj valahova, mert nem akar annyit az unokára vigyázni.

Sajnos addig nem tudsz nyugodtan élni amíg el nem költözöl.

2021. jan. 14. 10:12
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

37

Az egész kagyvaság amit írtál

" Egy egész korszak kimaradt az életéből, az önkereső/önbeteljesítő huszas évek. Mert neki már anyának kellett lennie sőt előtte is"

Kellett?

Dehogy kellett, ő ezt VÁLASZTOTTA.

Az ő döntése volt hogy nem védekezik vagy mikor kiderült akkor nem vetette el.

2021. jan. 14. 10:59
 39/43 anonim ***** válasza:
100%
#37 ne menjünk már el szó nélkül amellett, hogy kiállhatott volna magáért, de ő gyereket szült, mert az anyja azt akarta. Most ez mi? Aki hagyja, hogy ilyenekbe beleszóljon az anyja, az egy birka, és nem tudom sajnálni.
2021. jan. 14. 11:30
 40/43 anonim ***** válasza:
46%

Ja igen mert egy 17 éves csak úgy kiáll magáért egy ilyen anya mellett xD

Hiába magyarázzátok h ti biztos inkább utcára mentetek volna gyerek nélkül...kétlem

2021. jan. 14. 12:01
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!