Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek?? Hogy csinalnatja...

Mit tegyek?? Hogy csinalnatja ezt velem az anyam?

Figyelt kérdés
28 eves vagyok es erzelmileg zsarol majdnem hogy 10 eve! En 7 eve nem tehetem ki a labam a lakasbol ha ki szeretnek kapcsolodni max 2 napra! Nem utazhatok el 1 hetre sehova mert rogton a lanyommal zsarol! Hogy o nem vigyaz ra!! Ha 1 napra is elmegyek valahova smseket kuld hogy milyen ember vagyok es kb a halalom akarja! Otthon akar tartani allandoan , azt mondja o nem nyugodt ha nem vagyok otthon. Nem birom mar idegileg ezt! Egyutt elunk mert meg elkoltozni sincs lehetosegunk. Mar nagyon ketsegbe vagyok esve hogy igy kell elnem az eletem!
2021. jan. 13. 09:34
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
92%

Anyád érzelmi zsarolásáról egy szót sem írsz.

.

A gyereknek apja nincs, a te gondod és kötelességed lányodról gondoskodni.

.

"Nem utazhatok el 1 hetre sehova"

Ezt hogyan kell érteni, hova utaznál el akár egyetlen napra is gyereked nélkül, nem még egy hétre.

Ha külön laknátok, gyereked maradna otthon egyedül?

.

28 éves létedre még nem nőttél fel gyerekedhez.

Nem téged sajnállak a kérdésedben leírottjaid miatt, hanem lányodat.

.

Örülj, hogy anyád nem mondja: "unokám marad, te mész!"

2021. jan. 13. 10:24
 12/43 anonim ***** válasza:
81%

10es

Szerintem van igényük és lehet meg is teszik. De ahhoz ugyan miért is kéne 1 hétre elutazni?

2021. jan. 13. 10:27
 13/43 anonim ***** válasza:
92%

Saját elgondolás szerint talán 7 éves lehet a kislány, mert a kérdező azóta érzi magát bezárv a.

Kérdező, ha ez így van, már kB 5 éve dolgozhatnál, mert ugye van bölcsi, meg ovi is. Ha eddig anyukádnál laktál, már valamennyit össze kellett volna kuporgatnod. Legalább egy ugródeszkányit.

2021. jan. 13. 10:46
 14/43 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudlak sajnálni, magadnak keverted a sz.t. Többek között nem az ő nyakára-lakásába kell gyereket szülni, hanem ELŐBB elköltözni, kialakítani egy egzisztenciát és majd akkor lebabázni, ha van SAJÁT lakás.

Én sem örülnék, ha az önállótlan lányom/fiam az én nyakamra-terhemre vállalna gyereket és 50 évesen megint hallgathatnám 0-24 a gyereksírást.

2021. jan. 13. 11:20
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
'Murikában white thrash-nek hívnák a kiccsaládodat.
2021. jan. 13. 11:50
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozni sem jársz 7 éve?
2021. jan. 13. 11:52
 17/43 anonim ***** válasza:
14%
Az sajnos tényleg fura, hogy nem enged el. Ennyire nem akar vigyázni a gyerekre, vagy pedig ettől függetlenül sem szereti, ha elmész otthonról?
2021. jan. 13. 11:56
 18/43 anonim ***** válasza:
11%

Birom a kommenteket

Az egyik az apukarol kerdezoskodik, amihez semmi koze, a masik okoskodik, hogy meee’ szultel anyad lakasaba, holott a kutya nem tudja, hogy mi tortent😂 a sol tanacsado

2021. jan. 13. 12:06
 19/43 A kérdező kommentje:
Nem en akartam gyereket! Azzal is megzsarolt!
2021. jan. 13. 12:08
 20/43 A kérdező kommentje:
Kedves apuka a gyerek szuletese ota nincs az eletunkbe!
2021. jan. 13. 12:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!