Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek?? Hogy csinalnatja...

Mit tegyek?? Hogy csinalnatja ezt velem az anyam?

Figyelt kérdés
28 eves vagyok es erzelmileg zsarol majdnem hogy 10 eve! En 7 eve nem tehetem ki a labam a lakasbol ha ki szeretnek kapcsolodni max 2 napra! Nem utazhatok el 1 hetre sehova mert rogton a lanyommal zsarol! Hogy o nem vigyaz ra!! Ha 1 napra is elmegyek valahova smseket kuld hogy milyen ember vagyok es kb a halalom akarja! Otthon akar tartani allandoan , azt mondja o nem nyugodt ha nem vagyok otthon. Nem birom mar idegileg ezt! Egyutt elunk mert meg elkoltozni sincs lehetosegunk. Mar nagyon ketsegbe vagyok esve hogy igy kell elnem az eletem!
2021. jan. 13. 09:34
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
86%

Ez van, ha anyád nyakára csinálsz gyereket!

Nagyon mást nem tehetsz, bár egy albit kivehetsz de amellett meg nehéz félretenni egy saját lakásra!

Amúgy hány éves vagy?

2021. jan. 13. 09:41
 2/43 anonim ***** válasza:
85%
Menj a gyerekeddel nyaralni. Szüleimet senki se zsarolta, mégse járkáltak egymagukban vagy kettesben nyaralni családos emberként. Csak amikor már mi voltunk akkorák, hogy nem velük jártunk nyaralni.
2021. jan. 13. 09:43
 3/43 kicsibarany ***** válasza:
94%
Nem írtad, hogy mekkora a gyereked, ettől azért sok minden függ. Egy kicsivel egész nap foglalkozni kell, gondozni, pelenkázni, stb. Persze hogy az a te dolgod lenne!
2021. jan. 13. 09:45
 4/43 anonim ***** válasza:
87%
Eszembe sem jutna a gyerekeim nélkül menni nyaralni. Mondjuk mi szeretjük egymást.
2021. jan. 13. 09:48
 5/43 anonim ***** válasza:
80%
Attol meg, hogy anyaddal laksz, nem kotelezo vigyaznia a gyerekre. Ha el akarsz menni otthonrol, akkor megoldod a felugyeletet, mint ahogy sokan masok is megoldjak, ha nincs a kozelben nagyszulo, egyeb segitseg. Vagy viszed magaddal.
2021. jan. 13. 09:49
 6/43 anonim ***** válasza:
85%

Költözz el

Nem kellett volna oda pottyantani, sőt ha nem vagy rá kész ugy egyátalan nem kellett volna az a gyerek

2021. jan. 13. 10:00
 7/43 anonim ***** válasza:
63%
Nézz utána h igényelhetsz-e önkormanyzati lakást.
2021. jan. 13. 10:01
 8/43 anonim ***** válasza:
81%
Hol az Apuka?
2021. jan. 13. 10:02
 9/43 anonim ***** válasza:
78%
Szóval ha te nem húzod meg a határokat, nem állsz ki magadért akkor a kutya nem fog. Amíg tud zsarolni valamivel fog is. Vigyázzon a gyerekre az apja, vagy vidd magaddal. Nálunk családi nyaralás volt legtöbbször. Utazzatok ketten a lányoddal és nincs mivel zsarolni. Azért tud zsarolni mert te hagyod. De kicsit komolytalannak tűnsz, miért utaznál el egy hétre gyerek nélkül? De mindenre van megoldás. Most úgy sem mehetsz. Ha újra lehet menni akkor a gyereket beíratok egy ott alvós táborba, te meg azon a héten elutazol. Ennyi, ha megakarod oldani akkor megoldod. Csak nekem az a tapasztalatom , tisztelet a kivételnek, hogy aki otthon él az hajlamos a gyerekszerepben benne maradni. Gondolom anyud sokat vállalt ebből az egész gyerek témából, többet mint az átlag. Biztosítja a lakhatásotokat, gondolom sok egyéb mindent ha nem tudod magatokat eltartani és külön menni( kár is ezt tagadni) és lehet elege van. Más nagymamának csak a jó része jut a dolognak, jó esetbe heti egyszer ott alszik az unoka. Itt meg ugye te lelépnél. Én azt mondom azt lehet zsarolni aki hagyja. Költözzetek el, éld a saját életedet mama nélkül és utána időnként biztos vigyáz a lányodra.
2021. jan. 13. 10:12
 10/43 anonim ***** válasza:
26%
Akik azt írják eszükbe se jutna gyerek nélkül nyaralni, azoknak nincs igenye spontán vagy egész napos szexre, extrém helyekre, romantikus vacsorára, mély beszélgetésekre a parjukkal. Csak mondom.
2021. jan. 13. 10:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!