Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek most? Remegek az...

Mit tegyek most? Remegek az idegtől.

Figyelt kérdés

Azt hiszem ilyen csak egy szappanoperában történhet meg...

Szóval:

Rámírt egy ismeretlen ember a facebookon...

Üzenetében annyit közölt,hogy muszáj lenne beszélnünk együtt: neki,a szüleimnek és nekem. Nem bírja már ezt tovább és látja, hogy milyen szép családom lett (már bőven felnőtt nő vagyok).

Írta,hogy a nevét anyámnak említsem meg,ha ő nem mond magától semmit,akkor békén hagy örökre.

Na most az anyámmal biztos,hogy nem tudok a hétvégéig személyesen beszélni,hiszen apám is ott van,meg ez amúgy sem telefont téma.

Már azt is számba vettem,hogy biztos valami netes átbaszás (de akkor legalabb a nigeriai hercegnek adna ki magat,hogy penzt kerjen,igy mi ertelme lenne?),de sajnos minimalis okom van feltetelezni, hogy sajnos tényleg igazat mond ez az ember...bár a legkevésbé sem hiányzik ez most nekem.

Mit tennétek a helyemben? Ha ezt anyámnak előhozom,teljesen mindegy mi az igazsag,le fogja tagadni...

2021. jan. 11. 20:55
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
18%
Létezhet, de ha ismered az illető GYK-s tevékenységét, akkor rögtön tudnád, hogy kamu.
2021. jan. 12. 12:18
 52/70 A kérdező kommentje:
Utolsó,milyen gyik-es tevékenységem van nekem mêgis?
2021. jan. 12. 12:25
 53/70 anonim ***** válasza:
14%
Leírták a többiek, akik szintén felismertek. A kamu sztorijaidról.
2021. jan. 12. 12:27
 54/70 A kérdező kommentje:

Persze...az egész világ összeesküdött a gyik-es válaszadók ellen,hogy jól átcsessze a fejüket egy ilyen hihetetlen izgalmas (nem) kamu kérdéssel...

Gondolkozzatok már ember

2021. jan. 12. 12:35
 55/70 anonim ***** válasza:
21%

tudod, van az a mondás, hogy ha valami úgy totyog mint egy kacsa, olyan sárga, mint egy kacsa, és úgy hápog mint egy kacsa - na az midnen valószínűséggel egy KACSA.

:)))))))

2021. jan. 12. 12:39
 56/70 anonim ***** válasza:
81%
Kétszer én is belefutottam ilyenbe. Egy kérdésemet egy alak nem akarta elhinni, hogy létezhet (holott semmi rendkívüli nem volt benne), egy másiknál meg egy troll bombázott, hogy felismert, de semmi pénzért meg nem mondta volna, hogy honnan. Holott csak egy egyszerű emberi tulajdonságról kérdeztem. Vannak emberek, akik mindent kamunak tartanak.
2021. jan. 12. 13:39
 57/70 anonim ***** válasza:
72%
Már nem azért de nekem nagyon gyanús a pasi.
2021. jan. 12. 13:40
 58/70 anonim ***** válasza:
13%

Kedves Lányom!

Én is nagyon szeretnék találkozni veled, mert én is az apád vagyok.

2021. jan. 12. 13:44
 59/70 anonim ***** válasza:
9%

Mamma Mia c. film rövid tartalma:

"A húszéves Sophie Sheridan szórakozott édesanyjával, Donnával egy kis görög szigeten él, ahol Donna a Villa Donna szállót vezeti. Sophie rövidesen hozzámegy vőlegényéhez, Skyhoz, és szeretné, ha édesapja vezetné az oltárhoz, azt azonban nem tudja, ki is ő. Donna régi naplóját elolvasva a lány arra a következtetésre jut, hogy három férfi közül kell kiválasztania a megfelelőt. Meghívja hát Samet, Harryt és Billt is az esküvőre anélkül, hogy anyjának bármit is szólna. "

[link]

2021. jan. 12. 13:59
 60/70 anonim ***** válasza:
55%

Nekem is volt már hogy az amúgy igazi kérdésemre pár ember azt írta hogy kamu de ez most tényleg az. Aki gyakrabban olvassa az oldalt az már szerintem többször találkozott a kérdezővel. Általában olyan történeteket ír a kérdésekhez amik hihetetlennek tűnnek (nem mondom hogy nem történhet ilyen mint ami a kérdésben van de elég kicsi rá az esély) hogy több ember válaszoljon rá. Legfőbb jellemzője hogy a vesszők után nem használ szóközt innen lehet a legkönnyebben felismerni

Egyéb kérdései:

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Több is van főleg a családi kapcsolatok kategóriában de most csak ezt az egyet találtam mivel én már nem is pazarlom az időmet hogy ezekre a kamukra válaszoljak.

2021. jan. 12. 14:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!