Mit tegyek most? Remegek az idegtől.
Azt hiszem ilyen csak egy szappanoperában történhet meg...
Szóval:
Rámírt egy ismeretlen ember a facebookon...
Üzenetében annyit közölt,hogy muszáj lenne beszélnünk együtt: neki,a szüleimnek és nekem. Nem bírja már ezt tovább és látja, hogy milyen szép családom lett (már bőven felnőtt nő vagyok).
Írta,hogy a nevét anyámnak említsem meg,ha ő nem mond magától semmit,akkor békén hagy örökre.
Na most az anyámmal biztos,hogy nem tudok a hétvégéig személyesen beszélni,hiszen apám is ott van,meg ez amúgy sem telefont téma.
Már azt is számba vettem,hogy biztos valami netes átbaszás (de akkor legalabb a nigeriai hercegnek adna ki magat,hogy penzt kerjen,igy mi ertelme lenne?),de sajnos minimalis okom van feltetelezni, hogy sajnos tényleg igazat mond ez az ember...bár a legkevésbé sem hiányzik ez most nekem.
Mit tennétek a helyemben? Ha ezt anyámnak előhozom,teljesen mindegy mi az igazsag,le fogja tagadni...
Persze...az egész világ összeesküdött a gyik-es válaszadók ellen,hogy jól átcsessze a fejüket egy ilyen hihetetlen izgalmas (nem) kamu kérdéssel...
Gondolkozzatok már ember
tudod, van az a mondás, hogy ha valami úgy totyog mint egy kacsa, olyan sárga, mint egy kacsa, és úgy hápog mint egy kacsa - na az midnen valószínűséggel egy KACSA.
:)))))))
Kedves Lányom!
Én is nagyon szeretnék találkozni veled, mert én is az apád vagyok.
Mamma Mia c. film rövid tartalma:
"A húszéves Sophie Sheridan szórakozott édesanyjával, Donnával egy kis görög szigeten él, ahol Donna a Villa Donna szállót vezeti. Sophie rövidesen hozzámegy vőlegényéhez, Skyhoz, és szeretné, ha édesapja vezetné az oltárhoz, azt azonban nem tudja, ki is ő. Donna régi naplóját elolvasva a lány arra a következtetésre jut, hogy három férfi közül kell kiválasztania a megfelelőt. Meghívja hát Samet, Harryt és Billt is az esküvőre anélkül, hogy anyjának bármit is szólna. "
Nekem is volt már hogy az amúgy igazi kérdésemre pár ember azt írta hogy kamu de ez most tényleg az. Aki gyakrabban olvassa az oldalt az már szerintem többször találkozott a kérdezővel. Általában olyan történeteket ír a kérdésekhez amik hihetetlennek tűnnek (nem mondom hogy nem történhet ilyen mint ami a kérdésben van de elég kicsi rá az esély) hogy több ember válaszoljon rá. Legfőbb jellemzője hogy a vesszők után nem használ szóközt innen lehet a legkönnyebben felismerni
Egyéb kérdései:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Több is van főleg a családi kapcsolatok kategóriában de most csak ezt az egyet találtam mivel én már nem is pazarlom az időmet hogy ezekre a kamukra válaszoljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!