Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek most? Remegek az...

Mit tegyek most? Remegek az idegtől.

Figyelt kérdés

Azt hiszem ilyen csak egy szappanoperában történhet meg...

Szóval:

Rámírt egy ismeretlen ember a facebookon...

Üzenetében annyit közölt,hogy muszáj lenne beszélnünk együtt: neki,a szüleimnek és nekem. Nem bírja már ezt tovább és látja, hogy milyen szép családom lett (már bőven felnőtt nő vagyok).

Írta,hogy a nevét anyámnak említsem meg,ha ő nem mond magától semmit,akkor békén hagy örökre.

Na most az anyámmal biztos,hogy nem tudok a hétvégéig személyesen beszélni,hiszen apám is ott van,meg ez amúgy sem telefont téma.

Már azt is számba vettem,hogy biztos valami netes átbaszás (de akkor legalabb a nigeriai hercegnek adna ki magat,hogy penzt kerjen,igy mi ertelme lenne?),de sajnos minimalis okom van feltetelezni, hogy sajnos tényleg igazat mond ez az ember...bár a legkevésbé sem hiányzik ez most nekem.

Mit tennétek a helyemben? Ha ezt anyámnak előhozom,teljesen mindegy mi az igazsag,le fogja tagadni...

2021. jan. 11. 20:55
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:
90%
Figyelmen kívül hagynám
2021. jan. 11. 20:58
 2/70 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha tudtok beszélni anyáddal személyesen, kérdezz rá mindenképpen. Egyrészt addig úgysem leszel nyugodt, másrészt neki is joga van tudni róla, hogy megkeresett téged az az ember.
2021. jan. 11. 21:02
 3/70 anonim ***** válasza:
32%
Felnőni
2021. jan. 11. 21:02
 4/70 anonim ***** válasza:
92%

Te döntesz. Vagy elmondod, vagy hazudhatsz a pasinak.

Azt mondod,hogy anyád ne ismer

ilyen nevű embert. Ha tartja az

ígéretét, eltünik.

Én a második opciót választanám. Nagyon bunkó dolog valaki életét feldúlni.

Ebből csak baj származik.

2021. jan. 11. 21:07
 5/70 anonim ***** válasza:
94%

Nekem a baratnőm annya 18éves korában mondta meg,hogy akit az apjának hitt nem a vér szerinti apja. Ma 32éves.de meg mindig nem tud senkiben megbízni.

Remélem neked nem ilyen a helyzet..

2021. jan. 11. 21:07
 6/70 anonim ***** válasza:
65%

Hát ha van pénzed akkor csináltass dns tesztet, senkinek sem kell megtudnia és végleg biztos lehetsz az igazságban. 200ezer körül lehet talán.

Tudom, hogy ez így elsőre nagy összeg de jobb mint kételyek között leélni az életed.

2021. jan. 11. 21:12
 7/70 anonim ***** válasza:
97%
Letiltanám , de megirnám hogy ha folytatja ír keres stb zaklatásért feljelentem . Lehet anno szerelmes volt vagy zsaroló és trogerkedik ....
2021. jan. 11. 21:13
 8/70 anonim ***** válasza:
91%

És ha ő a biológiai apád az mit számít? Ott volt egész eddigi életedben? Nem.

Akit eddig az apádnak hittél szeretett, felnevelt és megadott, mindent amire szükséged volt? Ha igen, akkor nem mindegy, hogy kinek a spermájából lettél?

2021. jan. 11. 21:18
 9/70 A kérdező kommentje:

A 3. válaszolón kívül mindannyiótoknak igaza lehet ( "Felnőni"??? Na mindegy...)

Az első reakciom az volt,hogy figyelmen kivul hagyom...ez nagyjabol 5 percig sikerult baszki.

Ez a legrosszabb az egészben,hogy azt se tudom akarnám e,hogy valami kideruljon.

2021. jan. 11. 21:19
 10/70 anonim ***** válasza:
96%

Tudni sem akarnék róla.

Ha eddig nem törődött velem.

7-nek igaza van. Tiltani törölni. Ebből értenie kell.

2021. jan. 11. 21:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!