Csak én félek ennyire hogy aludni se birok és már majdnem remegek az idegtől?
6 Németország már nem lesz olyan mint régen volt az tuti.
Mehetsz a világ végére:D
Az iszlamisták célja, hogy lerohanják az egész világot, nem csak Európát. A Dzsihád sem lett véletlen köztük hirdetve.
Tudtad, hogy egy iszlamistának az dicsőség ha egy hitetlen nőt megerőszakol?ezt hirdeti az iszlám.
gondolj azokra a németekre vagy más nemzetiségekre akik generációk óta ott laknak. erre most jön egy bárdolatlan csoport és miattuk a lakások ára a béka segge alá megy, a közbiztonság is tarthatatlan lesz stb..meg igen,sokan jósolnak terrorcselekményeket a közeljövőben. de abban biztos vagyok,hogyha valamelyik őrült elkezd robbantgatni akkor hazaküldik az összeset..remélhetőleg az unió nem pátyolgatja akkor is őket..bár amilyen eszementek..
de sajnos kell 1-2 ilyen esemény ahhoz,hogy ráeszméljen mindenki,hogy nem járható út ami most megy..
sajnos tök más a kultúrájuk és mindig a vallásukkal takaróznak..
sajnos igen,igaza van a 8.nak.sok erőszakos cselekmény történt már a részükről,de ezt nyilván nem közli le a tv.
én egy menekült tábor közelében élek,és még mielőtt ez a hiszti megkezdődött volna,előtte is erőszakoltak fiúkat,lányokat...ha valaki tábor közelében él,sötétben egyedül ne menjetek ki és legyen nálatok valamilyen fegyver,spray vagy riasztó pisztoly..kést nem ajánlom mert azt könnyen elveheti tőled és a végén te kapod a szúrásokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!