Mitől lehet, hogy 5 percenként iszonyatosan begörcsöl a hasam, de annyira, hogy majdnem elájulok, leizzadok és remegek?
Figyelt kérdés
Már két-három napja hasmenésem is van, de már nem tud mi kijönni belőlem.2008. nov. 12. 11:04
1/2 anonim válasza:
Ha akut hasmenés, akkor fertőzést kaphattál.
Nem kell mindjárt hasfogó, mert a fertőző kórokozóknak ki kell jönniük, de ha nem múlik, menj orvoshoz. Ha el is műlik orvos nélkül is, vegyél a patikában egy 20 db-os Normaflore-t, vagy hasonló készítményt, hogy ne maradjon a fertőzésnek utóhatása az emésztést illetően.
Az izzadás, remegés szerintem a gyengeség - de hogy az üres has begörcsöl, az nekem nem nagyon tetszik - szerintem háziorvos.
Ha sokszor van Veled ilyen, akkor gasztroenterológiára kell beutalót kérni. Lehet ételallergia, laktózérzékenység, hasnyálmirigy működésének zavara - ezeket fájdalommentes viszgálatokkal nézik.
2/2 anonim válasza:
Nem lehet,hogy epe görcs volt. Vagy a bordaív alatt görcsöltél? akkor akut hasnyálmirigy gyulladás . Ebben a két esetben irány a kórház. De mindenképp orvos!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!