Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek most? Remegek az...

Mit tegyek most? Remegek az idegtől.

Figyelt kérdés

Azt hiszem ilyen csak egy szappanoperában történhet meg...

Szóval:

Rámírt egy ismeretlen ember a facebookon...

Üzenetében annyit közölt,hogy muszáj lenne beszélnünk együtt: neki,a szüleimnek és nekem. Nem bírja már ezt tovább és látja, hogy milyen szép családom lett (már bőven felnőtt nő vagyok).

Írta,hogy a nevét anyámnak említsem meg,ha ő nem mond magától semmit,akkor békén hagy örökre.

Na most az anyámmal biztos,hogy nem tudok a hétvégéig személyesen beszélni,hiszen apám is ott van,meg ez amúgy sem telefont téma.

Már azt is számba vettem,hogy biztos valami netes átbaszás (de akkor legalabb a nigeriai hercegnek adna ki magat,hogy penzt kerjen,igy mi ertelme lenne?),de sajnos minimalis okom van feltetelezni, hogy sajnos tényleg igazat mond ez az ember...bár a legkevésbé sem hiányzik ez most nekem.

Mit tennétek a helyemben? Ha ezt anyámnak előhozom,teljesen mindegy mi az igazsag,le fogja tagadni...

2021. jan. 11. 20:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
77%

Engem nem érdekel, hogy igaz, vagy kamu a sztori, most abból induljunk ki, szórakozásból, hogy igaz!

Ebben az esetben én nem hajtanám el a pasit anélkül, hogy ki ne kérdezzem. Egy embernek többek között azért is nem árt biztonsággal tudnia, hogy kik a felmenői, mert így tud tisztában lenni öröklődő betegségekkel, esetleges hajlamosító tényezőkkel, vagy kaphat magyarázatot mentális problémákra.

Adott esetben egy kis csontvelő, vagy májlebeny, esetleg egy vese is jól jöhet, ha nem is nekem, akkor esetleg a gyerekemnek.

Persze ehhez egy DNS vizsgálat kell, mielőtt anyám valami régi pasasát pátyolgatom, holott nem is ő az apám.

2021. jan. 12. 11:17
 42/70 anonim ***** válasza:
29%

Én kiröhögném, aztán ennyi. Vszeg vagy kamu, vagy a pénzetekre hajt, és ha továbbra sem száll le rólad, jelentsd fel zaklatásért.

Bár ismeretlen ember üzenetét el sem olvasom, mert minek? A legtöbb csak valami perverz majom, aki képet akar, vagy hasonló remek dolgot.

2021. jan. 12. 11:17
 43/70 anonim ***** válasza:
10%
Jaj, nemár... megint a kamubaba. Írónak tehetségtelen vagy, vagy elutasították a regényedet, azért ide haluzol?
2021. jan. 12. 11:18
 44/70 A kérdező kommentje:

Valószínüleg van valami bibi az agyában,azóta sem hajlandó semmi konkrétumot elmondani csak ha felhívom (leírta a számát) vagy ha találkozunk.Hajnal óta megspékelte a beszélgetést azzal,hogy amúgy van egy testvérem,aki 7 éves és ő tud rólam,hogy létezem,az egész famíliájával egyetemben...

Nem sok értelme van ennek a közösségi oldal fikázásnak sem.Pár kép látszódik rólam,a gyerekemről nem.

Nem vagyok hülye, kb. 0 dolgot osztok meg az életemről ilyen helyeken.

Most úgy őszintén mi a francért találna valaki egy ilyen sztorit?

Esküszöm ti csak ezért jártok minden kérdéshez,hogy gondolkodás nélkül odanyomjátok,hogy kamu,nyomorékok.

2021. jan. 12. 11:34
 45/70 anonim ***** válasza:
60%

látja, hogy milyen szép családom lett

Pár kép látszódik rólam,a gyerekemről nem.

Na, gondold újra a sztorit, mert már elfelejtetted, mit írtál tegnap :D

2021. jan. 12. 11:37
 46/70 A kérdező kommentje:

Mivel a jelem kötöjeles lett 2 éve,a gyerekemről meg egy hátulról elkapott képet láthat,ja tudja hogy van családom.

Az,hogy szép e vagy sem hát...gondolom valamit hozzá akart tenni ezzel is a mondandójához.

2021. jan. 12. 11:45
 47/70 anonim ***** válasza:
72%

Hülye kérdés, de mi van akkor, ha ő a faterod?

Mondom: jogilag semmi.

Érzelmileg meg pont az, amit csinálsz belőle. Nincs hozzá közöd, a faterod nevelt.

2021. jan. 12. 11:51
 48/70 A kérdező kommentje:

Igaz utolsó.

Kérdés,hogy mennyire akarom én most kideríteni az igazságot...

De érzem,hogy kicsit próbál érzelmileg zsarolni,amikor ilyeneket ír,hogy " csak szeretnék legalább egyszer találkozni a nagylányommal", meg hogy neki milyen nehéz volt és próbált harcolni de "idióta volt"...ködös az egész.Szeretné,hogy megsajnáljam,csak nem tudom miért kellene..

2021. jan. 12. 12:00
 49/70 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem mindenekelőtt anyáddal beszélj, aztán mivel ismered őt, a reakciójából ki tudod találni, hogy lehet-e igazság abban, amit a faszi állít. Szerintem jobb, ha tisztázódnak ezek a dolgok egyértelműen, már csak azért is amit a 41-es válaszoló írt. Ha bármilyen genetikai eredetű betegség felüti a fejét nálad, vagy a gyerekednél, az orvosoknak fontos tudni a család kórtörténetét. A genetika nem szeretet alapú sajnos. Már az is jó, ha tudod, hogy hajlamos lehetsz valami betegségre az apád által, (ha tényleg ő az) mert így jobban oda tudsz figyelni magadra, gyakrabban átnézetni magad a vonatkozó szakorvossal, stb.

Másrészt biztos, hogy ha ez igaz, akkor anyád és a faszi a saját nézőpontjukból fogják tálalni a sztorit neked, tuti mindketten csak rosszakat fognak mondani a másikról, magukat meg fényezni. Hallgasd meg őket, aztán döntsd el, hogy mi legyen a folytatás. Az biztos, hogy a hapsinak nem tartozol semmivel, hiszen nem vett részt az életedben eddig se, most pedig kifejezetten otromba módon zaklat téged. De az igazsághoz jogod van. Én a helyedben ki akarnám deríteni mi a helyzet, és ha a hapsi a fater, kérnék tőle egy családi kórtörténetet, aztán mondanám neki, hogy felejtsen el, mert eddig is megvoltam nélküle.

2021. jan. 12. 12:01
 50/70 anonim ***** válasza:
71%

Miért lett szinte minden válasz ész nélkül lepontozva? Ennyire nehéz elhinni, hogy ilyen létezhet?

Kérdező max. tényleg a genetikai háttérről van értelme ilyenkor tudni, ez a pasas egyre gázabb. Ilyen agresszív nyitás után semmiképp se szeretnék élőben találkozni vele, főleg nem kettesben. Én a helyedben viszont a viselkedéséért kiosztanám azért, tudja már a helyét, és ne nagylányázzon engem vadidegen ként. Érzelmi zsarolásra a zéró tolerancia az egyetlen megfelelő reakció!

2021. jan. 12. 12:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!