Mit tegyek most? Remegek az idegtől.
Azt hiszem ilyen csak egy szappanoperában történhet meg...
Szóval:
Rámírt egy ismeretlen ember a facebookon...
Üzenetében annyit közölt,hogy muszáj lenne beszélnünk együtt: neki,a szüleimnek és nekem. Nem bírja már ezt tovább és látja, hogy milyen szép családom lett (már bőven felnőtt nő vagyok).
Írta,hogy a nevét anyámnak említsem meg,ha ő nem mond magától semmit,akkor békén hagy örökre.
Na most az anyámmal biztos,hogy nem tudok a hétvégéig személyesen beszélni,hiszen apám is ott van,meg ez amúgy sem telefont téma.
Már azt is számba vettem,hogy biztos valami netes átbaszás (de akkor legalabb a nigeriai hercegnek adna ki magat,hogy penzt kerjen,igy mi ertelme lenne?),de sajnos minimalis okom van feltetelezni, hogy sajnos tényleg igazat mond ez az ember...bár a legkevésbé sem hiányzik ez most nekem.
Mit tennétek a helyemben? Ha ezt anyámnak előhozom,teljesen mindegy mi az igazsag,le fogja tagadni...
Nem ő(apja) tehet arról, ha az anyja végig titkolta előle, és nem engedte akár közelébe, és hogy soha nem is tudjon semmit róla.
De viszont a szeretet ilyen,nyilván a lánya és szeretné megismerni és csak ezt látta valósnak, h próbál rá irni végül mégis, kitudja mi volt megbeszélve a szülőknél.. de biztosan nagyon rossz lehet neki,és mindig aggódva fél h mit irsz neki vissza.
Gusztustalanság lenne nem beszélni vele,nem csak ő tehet erről :) mindenhez több ember kell, anyukád ugyan olyan hibás ebben,titokban es mindenben.. csak neki könnyű, mert vele éltél:)
Jaj hagyjuk már... Oké, valószínű az anya sem szent, de aki ilyen érzéketlen és tapló módon tör be az életembe és utasítgat, követelőzik azt úgy küldöm el a húsba, hogy megbánja, hogy írt nekem. Mit képzel az ilyen egyáltalán? Ez nem szeretet, hanem taplóság, a szeretet sosem árt!
Mindenképp határozottan szólj rá, hogy állítsa magát takarékra! Persze, aggódik még fél... Pontosan úgy viselkedik az agresszívje, a francokat... Nem védem az anyát, de szerintem okkal tarthatott tőle távol. Idáig nem hiányoztál neki? De lényeg a lényeg, már csak a stílusa miatt se kellene nekem. Ha ilyen érzéketlenül tör rád, milyen lesz később?
Már kiderült. A dénes teszt sem segit ezen. Nyilvánvaló a helyzet. Ezzel együtt nem beszélnék vele személyesen. A mi családunkban elég cifra helyzetek voltak és senki nem feszeget semmit.
Lényeg, hogy a kapcsolat meglegyen a mostani családdal. Aki a semmiből 32 év után kilép az nem a te rokonod.
Szánalom, hogy lepontoztátok az életeteket kiteregető viselkedéseteket.
Bárki ki van téve a magamutogatásával, az ismerősi körével ilyen, meg még durvább atrocitásnak.
És itt ez senkinek nem tűnik fel, hogy a kérdező is nyitott szájjal megy a fütyirengetegbe.
Na, jó posztoljatok, kukkoljatok tovább... nyomingerek.
Egyre jobb a sztori, de a pont még mindig a #13-nál van (tegnap 21:25)
:))
Pár hete volt az egyik német közszolgálati adón egy játékfilm, pontosan ezzel a forgatókönyvvel...
LOL
39: sajnos igen. :(
Kb. a neten élnek, és mindent elhisznek, amit ott leírva látnak.
Kb. mint 50 évvel ezelőtt, nagyanyáink tutira vették, hogy "hát bemondta a rádió" - akkor az igaz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!