A feleségem lánya 2 hónapja nálunk tanyázik. Mikor érdemes szóvá tenni, hogy ideje lenne elköltöznie?
Figyelt kérdés
2021. jan. 11. 11:03
81/162 anonim válasza:
Dehogy nem. Akik itt szidják a kérdezőt, mind elnézné. Sőt, ha az asszonynak van még 3 lánya, azt is befogadnák. Az összes zabi gyerekével együtt.
82/162 anonim válasza:
Szégyen az olyan csávó aki saját felesége lányát nem tudja elfogadni. Akkor mi a fszért jöttetek össze?
83/162 anonim válasza:
S az olyan nő nem szégyen aki a férje gyerekeit kinem állja?
Nincs is kettősmérce!
84/162 anonim válasza:
78: Na ilyen egy becsülendő nő, remélem én is találok egy ilyet az életben, aki örök társam lehet nem csak egy fogyasztási cikk a sok közül.
85/162 anonim válasza:
Anyóssal nem akar együtt élni senki szerintem. 😂 ( az egyenes ági dolgot nem én írtam)
Nekem se egy bármikor lecselérhető f@sz. Csak ha egy ilyen dolog után választás elé állítana, ilyen rövid után akkor pl hol marad a jóban-rosszban?
86/162 anonim válasza:
85!
Milyen rövid idő után? Lehet hogy 20 éves házasok.
87/162 anonim válasza:
86#
Két hónap!
Ennyit ír a kérdező legalábbis.
88/162 anonim válasza:
Ah. Ok. Na 2 hónap az 60-62 nap. Nem kevés ám. Pláne most, corona idején.
90/162 anonim válasza:
És mik a szabályok? Tényleg érdekel, nem kötekedésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!