A feleségem lánya 2 hónapja nálunk tanyázik. Mikor érdemes szóvá tenni, hogy ideje lenne elköltöznie?
Kedves #60!
Elvből nem állunk össze olyannal aki nem fogadja el a gyereket. Ha pedig egy ilyen helyzetben derül ez ki, akkor elválunk igen. Biztos nem a pasit választanám,Jézusom..
71!
Értem. Ezt a párod is tudja? Hogy simán lecserélhető? Hogy te a 30 éves, havi 300ezres bevétellel rendelkező lányodat választanád a párkapcsolatod helyett? Aki amúgy holnap ott hagyhat a pcsaba az éppen aktuális, szinten lecserélhető pasija miatt? Azonnal megoldód kettőtök lakhatását, természetesen csak és kizárólag olyan lakást veszel, ahol a kisgyermek elfér kényelmesen és bármikor beköltözhet. Hát....
Kb a harmadik oldalig olvastam, ha ezt írta már valaki, akkor bocs: tehát a kommentelőknek tök normális és mindennapos, hogy a házastárs bárkije, legyen az mondjuk anyu vagy apu, aki még dolgozik is, simán odaköltözik, mert egyenes ági rokon. 😐
Ugyanis pont olyan rokonsági fokkal rendelkezik ez a harminc éves nő, mint anyós pajtás. Mondom harminc.
Hát, akkor sok sikert az ilyen szituhoz, de utána nem ám ide írogatni, hogy csúnya anyós nem megy el.
#71 Van gyereked?
A miénk még pici, szóval nem aktuális még. De azért is vagyok szülő, anya, hogyha szüksége van segítségre akkor támogassam.( Nem csak 18 éves koráig, és nem mindent a segge alá téve)
Két hónap szerintem nem a világ vége. Ha már két éve otthon seftelne,megérteném,akkor már én is piszkálnám, de hogy 2 hónap után emiatt a férjem választás elé állítana.. Hát.. Bennem se merült fel sose,hogy zavarja már el innen az övéit.
És ha még félre is tette mind a 600 ezret(amit kétlek) az kaukcióra elég max,aztán éhenhal?? De lehet, hogy még lelkileg se szedte össze magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!