Szerintetek melyik európai országba érdemes elköltözni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 6. 16:57
1/9 anonim válasza:
Svájc Norvégia.
De millió ilyen kérdés van és 99 százalék hogy ez a két ország kerül elő.
2/9 D. Brasco válasza:
Amelyiknek JÓL beszeled a nyelvét.
3/9 A kérdező kommentje:
Tehát Anglia/Írország lenne nekem a nyerő?
2020. okt. 6. 18:16
4/9 anonim válasza:
Nem varnak tart karokkal csak ugy. Valamit nyujtani kell tudni.
5/9 D. Brasco válasza:
Ha valoban jol beszeled az angolt meg van valamikyen releváns végzettséged amiben már dolgoztál is,es jo is vagy benne akkor talan van valamennyi esélyed.És igen,az esélyt nem ugy kell érteni hogy tárt karokkal várnak,hanem ugy ,hogy a nullátol kicsit több,azaz kb 10%-ot adok arra,hogy sikerrel jarsz....de még igy is nagyon bőkezűen adtam a %-ot.
6/9 anonim válasza:
ha van külföldi referencia azt kérdezd meg erről.
7/9 anonim válasza:
Szerintem is Norvégia. Esetleg Svédország, vagy Izland. De jó, ha tudod a helyi nyelvet, mert az angol nem elég. Plusz természetesen legyen végzettséged, ápolói végzettséggel könnyebben kapsz munkát, abban általában hiány van.
9/9 anonim válasza:
Szlovénia? Mégis miért Szlovénia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!