Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg anyunak hogy...

Hogy mondjam meg anyunak hogy sz @ rul főz úgy hogy ne sértődjön meg?

Figyelt kérdés
Egyszerűen mindig összecsapja mostanában a kaját. Nem süti át rendesen a húst, vagy éppen tocsog a zsírtól és azért ehetetlen... ezer éves dolgokat olvaszt ki a mélyhűtőből amiket nem enged kidobni. Ma a rakott krumpli olyan kemény volt hogy 1 óráig görcsölt utána a hasam. Én ezt már nem bírom, valahogy muszáj szólnom neki hogy inkább főzök magamra de előre tudom hogy meg fog sértődni. Oroszlán a csillagjegye és azt hiszi amit ő csinál az nem lehet rossz. Az én kajáimba is mindig beleszól, hogy ő abba tenne kakukkfüvet meg mittudomén. Volt már hogy csináltam magamnak külön kaját mert nem kívántam a rántott húst de számon kérte hogy minek főzök ha van kaja meg egész nap mondogatta hogy vacsorára egyem meg a maradékot. Nem tudom mit tegyek
2021. jan. 9. 14:29
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
34%
Mennyi idős édesanyád? Ezek a kezdőd demencia jelei is lehetnek, már akár 40 után. Ismertem olyat, akit 55 évesen vitt el az Alzheimer.
2021. jan. 9. 14:33
 2/47 anonim ***** válasza:
57%
A te csillagjegyed micsoda? Biztosan nagyon hatásosan oldaná meg a problémát, ha ez alapján elemeznétek ki. Az emberi butaság, komolyan...🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
2021. jan. 9. 14:34
 3/47 anonim ***** válasza:
81%
a csillagjegynek mi köze az egészhez? :-DDD Vagy ez az ezo rovat? :))
2021. jan. 9. 14:35
 4/47 anonim ***** válasza:
90%
Nem fog jobban főzni, ha közlöd vele, hogy szarul főz. Csak attól fogva haragudni is fog rád.
2021. jan. 9. 14:35
 5/47 anonim ***** válasza:
96%

H8vj meg vacsorara, en megmondom neki ha tenyleg szar. 😃

Viccet felreteve, mondd meg neki nyiltan, hogy ezt meg suthetted volna - ahogy o is beleszol abba, amit te csinalsz. Lehet hogy sertodes lesz, de majd belatja, nem igaz hogy nem erzi hogy meg kemeny vagy nyers. Ha tobben vagytok egy haztartasban, akkor egyszerubb, mert nyilvan nem csak neked nem izlik.

2021. jan. 9. 14:37
 6/47 anonim ***** válasza:
51%
anyád torkig van a huszonsok éve tartó főzéstől. menj segíteni neki, kritizálás helyett
2021. jan. 9. 14:46
 7/47 anonim ***** válasza:
94%
Ne úgy mondd neki, hogy sz@rul főz, hanem a konkrétumot, azt is finoman, pl hogy ezt még főzhetted volna, ebből nem kérek többet, mert zsíros nekem. Nem kell neked azt megenni, ha rossz. Ha megsértődik, az az ő baja. Ha esetleg segítenél neki, gyorsabban végezne és kevésbé csapná össze.
2021. jan. 9. 14:48
 8/47 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, hány éves vagy?
2021. jan. 9. 14:53
 9/47 anonim ***** válasza:
61%
A #2-es válaszomat ironikusnak szántam, hé! Ne degradáljatok már le a kérdező szellemi szintjére!
2021. jan. 9. 14:54
 10/47 anonim ***** válasza:
63%
Hány éves vagy? Miért nem magadra főzöl, vagy miért nem segítesz neki? Anyádnak már a f*sza ki van attól, hogy huszon éve főz az egész családra, nem csoda, hogy összecsapja. Hányan vagytok még? Eddig miért nem segítettetek neki? Ha kivettétek volna a részeteket a házimunkából (nem csak a főzésből) és anyátokat nem házicselédnek tekintettétek volna, akkor most nem lenne ennyire elege és jó kedvvel főzne.
2021. jan. 9. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!