Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki használnak a szüleim mit...

Ki használnak a szüleim mit tegyek?

Figyelt kérdés
Gimnázium 1 éve ota eljottem otthonról folyton verte édesapám anyámat nem bírtam. Anyu is folyton megvert minket. Normális jövedelmük sosem volt. Kiskorom óta csak ütve vágva vagyunk tesvereimmel. Ma már felnőtt vagyok és egyedül maradtam de folyton rám akaszkodnak anyaligal. Még mindig folytatják a terort. Megvert megint az apám. Kikeszulük nem bírom már. Mit tegyek, hogy kiszáljonak végleg az életemből?
2020. dec. 26. 19:17
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
99%

Szerintem te titkon vágysz a szeretetükre emiatt nem tudsz elszakadni tőlük.

Fogd fel ép ésszel, hogy tőlük már soha nem fogod ezt megkapni. Nem fognak soha megváltozni. Ezt el kell fogadnod, mert a felnőtt életedet is teljesen tönkre teszik.

Szakíts meg minden kapcsolatot velük.

Persze mindezt könnyű mondani. :(

2020. dec. 26. 19:32
 12/34 anonim ***** válasza:
44%
Ha a szüleidtől sikerülne is megszabadulnod, utána keresnél egy olyan partnert, aki ugyanúgy ver és kizsebel, mint ők. Neked erre tudat alatt szükséged vagy, azért mész hozzájuk vissza újra és újra. Kell neked, hogy büntessen, bántson valaki. Valójában neked pszichológust kellene keresned, de annyira egyszerű lélek vagy, hogy talán nem is értenéd, mit mond neked.
2020. dec. 26. 19:33
 13/34 anonim ***** válasza:
89%
A gyökerek... Van aki nehezen tud elszakadni, és van aki soha nem is tud. Ha ez utóbbihoz tartozol, legalább tanulj meg nemet mondani nekik,mert visszarántanak. Még így is dicséretre méltó, hogy nem az utcán végezted, hanem megállsz a lábadon.
2020. dec. 26. 19:34
 14/34 anonim ***** válasza:
78%
#12, igazad van, de ezt szebben is megfogalmazhattad volna..
 15/34 anonim ***** válasza:
59%
Állítólag felnőttél, akkor hogy is vert meg apád? Vagy hazudsz, vagy bocsáss meg de ritka hülye vagy. Eltörném apám kezeit ha rám emelné....
 16/34 A kérdező kommentje:

Nő vagyok! Azért nem bírtam vissza ütni. A karmára bízom.

Folyton 1-2 évente megbocsájtok nekik. Folyton elhittem nekik újra és újra, hogy minden jó.

12#a bántalmazás paromtól már megvolt. Elhagytam 6.éve és most a 8.honapjában lévő új próbálkozásomat ma tessékeltem haza. Aznap este őt is megütötték amiért kiált értem. Mivel a "szüleim" nem ütötte meg, rám való tekintettel. Aztán ő is megtépett amiért sírtam üvöltöttem, hogy engedjen vissza "elegem van és vissza adom nekik" elborult az agyam. Éreztem így ő rá sem tudok ezek után úgy nézni többet. Félek, hogy ezek után már rendszert csinálna ebből.

2020. dec. 26. 20:02
 17/34 anonim ***** válasza:
73%
Ciganyok vagytok?
2020. dec. 26. 20:05
 18/34 A kérdező kommentje:
Nem, Szerb, Román és itt születtem Magyarországon. Az eddigi két párom pedig teljesen Magyar származású volt.
2020. dec. 26. 20:13
 19/34 anonim ***** válasza:
95%

Ember, állj már a talpadra! Ha mégegyszer valaki kezet emel rád, takarítsd ki az életedből.

Megismered még a méltóság szó jelentését?

2020. dec. 26. 20:26
 20/34 anonim ***** válasza:
85%

Ne haragudj ,az egész családod idióta. Egytől, egyig...

2020. dec. 26. 20:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!