Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az a baj, hogy van egy kiskori...

Az a baj, hogy van egy kiskori barátom akivel nagyon jóba vagyok?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok. Általanos első óta van egy barátom akivel egy faluba is lakunk. Közepsuliba ugyanabba a suliba mentünk bár nem ugyan arra a szakra ami nem direkt volt csak pont így lett. Szinte minden nap találkozunk és vagy ő jön át hozzánk vagy én megyek hozzájuk. Azon kívül meg szoktunk gépen játszani és közbe discord-on beszélni. Rajta kívül csak egy két haverom van de nagyon más barátom nincs. Anyám azt szokta mondogatni, hogy miért kell vele ennyit találkozni meg miért beszélek vele ennyit. Most a vírusos időszakra tekintve nem is találkozunk mással csak egymással. Nemrég az apjának pozitív lett a covid tesztje ezért ugye karantémba voltak és az alap karanténra rádobtak még pár nap önkéntes karantént. Amikor ennek vége lett átjött hozzzánk, hogy újra találkozzunk. Átöleltük egymást és bementünka házba majd annyira elment az idő, hogy kb este 10-kor jöttünk rá, hogy már nem tud hazamenni és utá csak úgy itt marad még 1-2 napig. Amikor elment akkor meg apám "odahányta" nekem, hogy amikor jött úgy öleltük meg egymást mint egy pár. Amit azért mondott mert én a nyakánál öleltem át és félig lábujjhegyen is voltam mert ő magasabb nálam. Meg olyanokat vágnak hozzám, hogy miért nincs barátnőm meg mikor lesz barátnőm és apám szokta mondogatni, hogy a csajozással kéne foglalkozni helyette. Már milliószor mondtam, hogy hagyjanak békén és volt már amikor azt mondták, hogy békén hagynak de nem teszik. Meg ha beszélek vele discordon és közbe/utána kimegyek inniért vagy kajáért akkor jön a már megint vele beszélsz? Ha mondom, hogy igen és? akkor jön a szemforgatás és a "semmi". Nem értem miert baj, hogy beszélek vele és rég óta jóba vagyunk. Ha megkérdezem ezt tőlük akkor meg jön a "semmi". Hogyan állítsam le a b@szogatásukat? Már nem tudom mit kéne mondanom nekik

(Egyébkent ha itt van akkor tök rendesek a szüleim vele)

2020. dec. 26. 15:32
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Emberek a kérdező elmondta, hogy nem meleg, akkor mi a jó életért mondjátok, hogy jöjjenek össze? Ha nem melegek nem melegek. Én aki az lmbtq+ba tartozik meg tudom érteni akkor egyesek miért nem?

A kérdésre visszatérve: Egy beszélgetés nem ártana a szüleiddel. Meg kell velük értetned, hogy most nem akarsz párkapcsolatot és azt, hogy a legjobb barátoddal azért lógtok, mert hát legjobb barátok vagytok és abban nincs semmi furcsa.Mivel nagy esélye annak, hogy azért nyaggatnak, mert nem volt még hosszabb kapcsolatod és most sincs ők pedig akarnak egy menyet szerintem túl korai. Az is lehet, hogy tényleg azt hiszik, hogy meleg vagy és azt is le kell rendezni, emrt nem hiszem, hogy normális, ha valaki azt hiszi valakiről, mert a legjobb haverjával lóg együtt. Vagy lehet, hogy nem hiszik, hogy meleg vagy, csak szivatnak/gúnyolódnak, mert nincs csajod. Kérdezd meg őket, hogy miért ilyenek veled és rendezd le velük.

Saját random sztori:

Az a vicces, mint említettem, hogy nem vagyok hetero (biszex vagyok). A legjobb barátnőmmel nagyon sokat lógtunk együtt régen és most is. Családomon kívűl más nem tudja ezért az osztályban senki más sem. Tisztán emlékszek, még egy pár évvel ezelőtt, hogy kint voltunk az udvaron és mivel eléggé anti-szociális voltam csak a BFF-emmel szerettem lenni, mert nagyon mással nem barátkoztam úgy össze. Az egyik osztálytársam megkérdezte ott ilyen költői kérdésként, hogy leszbikus vagyok-e.Ami nem áll távol a valóságtól. Nem válaszoltam, de szerintem nem is emlékszik rá ez az osztálytárs. Sokan azt hinnék, hogy a kiszemeltem(ha coming out-olnék) a BFF-em, de a legjobb az egészben, hogy sose tetszett nekem úgy

Viszlát!

2021. jan. 5. 17:25
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

Túl sok időt töltesz vele, túl sok időt beszélsz vele, állandóan vele lógsz. Nincs érdemi életed, nincs szociális életed rajta kívül, ez mutatkozik ki belőle. Sok fiú öleli meg a másikat, haverokat stb.

De amit leírsz, leírtál az már egy kész szappanopera.

Nem normális az, hogy egyetlen emberrel ennyi időt töltesz. Kellene a szabadság, kellene az, hogy mindenki csináljon valami mást is.

Amúgy meg, lehet, hogy TE nem vagy meleg, de honnan tudod, hogy a barátod nem tekint e rád úgy? Aggódnak a szüleid érted, mert az írásod alapján egyetlen emberre vagy rácuppanva. Senki nem csinálja ezt! Mert nem normális.

És ha tetszik ha nem, melegnek gondolnak!

Akkor lenne normális ha 2-3 naponta beszélnétek, és nem egész napokat. Nem tudsz elszakadni tőle. Nincs életed. Mi a kérdés ezek után?

2021. jan. 6. 02:30
 43/46 anonim ***** válasza:

Mondjuk 1 haveri hátba veregetés, az lett volna a normális.... Nem ez.

Szóval a szülők nem véletlenül vannak ezen a pályán. Havert kérdezd azért meg, hogy ő tényleg nem langyos. Ha mindenki tudja melyik térfelén van, akkor nincs gáz. Mondjuk itt feljebb írták már és abban van valami, próbálj meg szociális éltet élni, mert ültök a szobába és elsuhan a világ melletetek.

2021. jan. 6. 06:24
 44/46 A kérdező kommentje:
Vannak más barátaink is. Csak mi ketten vagyunk a legtöbbet együtt és mi ketten beszélünk egymással a legtöbbet. De attól függetlenül van baráti társaságunk. Az meg, hogy ő langyos és máshogy tekint rám azt meg nem hiszem
2021. jan. 6. 14:39
 45/46 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ez a story erre hasonlít.

2021. jan. 6. 22:10
 46/46 A kérdező kommentje:

Abba semmi elözmény nincs és az egyik pali majdnem megcsókolta a másikat és ebböl elkönyvelte, hogy ő meleg és másnap el is mesélte mindenkinek.

Na én ilyet sose tennék egy majdem csók után. Meg a filmről lesüt az amit sokan mondtak rá, hogy egy meleget se kérdeztek meg vagy beszéltek vele erről, hogy hogyan is van ez.

2021. jan. 6. 23:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!