Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az a baj, hogy van egy kiskori...

Az a baj, hogy van egy kiskori barátom akivel nagyon jóba vagyok?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok. Általanos első óta van egy barátom akivel egy faluba is lakunk. Közepsuliba ugyanabba a suliba mentünk bár nem ugyan arra a szakra ami nem direkt volt csak pont így lett. Szinte minden nap találkozunk és vagy ő jön át hozzánk vagy én megyek hozzájuk. Azon kívül meg szoktunk gépen játszani és közbe discord-on beszélni. Rajta kívül csak egy két haverom van de nagyon más barátom nincs. Anyám azt szokta mondogatni, hogy miért kell vele ennyit találkozni meg miért beszélek vele ennyit. Most a vírusos időszakra tekintve nem is találkozunk mással csak egymással. Nemrég az apjának pozitív lett a covid tesztje ezért ugye karantémba voltak és az alap karanténra rádobtak még pár nap önkéntes karantént. Amikor ennek vége lett átjött hozzzánk, hogy újra találkozzunk. Átöleltük egymást és bementünka házba majd annyira elment az idő, hogy kb este 10-kor jöttünk rá, hogy már nem tud hazamenni és utá csak úgy itt marad még 1-2 napig. Amikor elment akkor meg apám "odahányta" nekem, hogy amikor jött úgy öleltük meg egymást mint egy pár. Amit azért mondott mert én a nyakánál öleltem át és félig lábujjhegyen is voltam mert ő magasabb nálam. Meg olyanokat vágnak hozzám, hogy miért nincs barátnőm meg mikor lesz barátnőm és apám szokta mondogatni, hogy a csajozással kéne foglalkozni helyette. Már milliószor mondtam, hogy hagyjanak békén és volt már amikor azt mondták, hogy békén hagynak de nem teszik. Meg ha beszélek vele discordon és közbe/utána kimegyek inniért vagy kajáért akkor jön a már megint vele beszélsz? Ha mondom, hogy igen és? akkor jön a szemforgatás és a "semmi". Nem értem miert baj, hogy beszélek vele és rég óta jóba vagyunk. Ha megkérdezem ezt tőlük akkor meg jön a "semmi". Hogyan állítsam le a b@szogatásukat? Már nem tudom mit kéne mondanom nekik

(Egyébkent ha itt van akkor tök rendesek a szüleim vele)

2020. dec. 26. 15:32
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
10%

Nem értem, hogy miért bántják a Kérdezőt! Nagyon fiatal még, szinte el sem kezdte "bontogatni a szárnyacskáit..."

Ha szeretnél egyházi felekezetbe járni, akkor esetleg írhatok privátban ötleteket (bár nagyon messze lehet az a falu földrajzilag az én lakóhelyemhez képest, de mindegy.)

Talán furcsa a mai VALLÁSTALAN világban (gyakori elmegyógyintézet, egyesek szavával élve,) hogy IGENIS "teremnek" még Istennek Szentelt Életek...

Inkább a szüleid a túl maradiak, földhözragadt világnézetűek. Nagyon értelmetlen számomra, hogy minek siettetnek, ha ESETLEG MÁSRA HIVATTÁL SORSODBAN - nem pedig "családi" életre.

Ui: túl sok a mozaikcsalád manapság - ezért igen, érdemes "szaporodni"- és az ÉRTELMETLEN FANTÁZIÁLGATÁS is egyesek részéről. (Esetleg Művészlelkek/ikerlelkek lehettek mindketten.) De a nektek megfelelő egyházi közösségben HELYETEK VAN!

2020. dec. 28. 17:50
 32/46 anonim ***** válasza:
100%
Az Áment lehagytad
2020. dec. 28. 17:53
 33/46 A kérdező kommentje:

(31. bocsánat de nem vagyok hívő és templomba se fogok menni)

"Ha a szülők aggódnak, akkor a kérdező, valószínűleg már furcsa."

Azt nem tudom, hogy aggódnak de az biztos, hogy mindig beszólnak ha átmegyek hozzá (az utóbbi időben inkább én szoktam átmenni egyrészt azért is mert nem akarok a szüleimmel egy házba lenni). Nekem meg az a furcsa, hogy ez miért érdekli őket ennyire. Ha meleg lennék (még mindig nem vagyok az) akkor se szolhatnának bele a dolgaimba.

2020. dec. 29. 00:48
 34/46 anonim ***** válasza:
55%
Addig nem igazi barát a barát ameddig a szüleid meg nem kérdőjelezik a nemi hovatartozásod🤪🙂
2020. dec. 29. 19:42
 35/46 anonim válasza:
0%
Xddd
2020. dec. 29. 21:03
 36/46 Fke ***** válasza:
100%

Biztos nem vagytok melegek? Amúgy a megoldás a problémádra az elköltözés. Legjobb lenne ha a barátoddal összeköltöznétek.

Ha esetleg úgy gondoljátok hogy kéne még egy haver, akkor örökbe fogadhatnátok egy gyereket közösen.

2020. dec. 30. 00:03
 37/46 A kérdező kommentje:

Bármikor összeköltözök vele bármennyi időre de a gyerek az sok.

Egyébként egyre haszontalanabb/semmilyenebb válaszok érkeznek. Mármint az a vallásos valaki meg az a random Xddd meg ilyenek. De azért hátha lesz normális válasz

2020. dec. 30. 00:40
 38/46 Fke ***** válasza:
100%

Sokmindent nem lehet erre mondani.

Ha nem állnak le és ennyire zavar akkor elköltözésen kívül mást nem lehet.

Esetleg próbáljátok meg a kapcsolatot a sráccal. Sztem cukik lesztek együtt. Lehet szüleidet is az zavarja hogy kerülgetitek egymást mint a forró kását ahelyett hogy végre átadnátok magatokat a szenvedélynek.

2020. dec. 30. 00:55
 39/46 A kérdező kommentje:

"Sokmindent nem lehet erre mondani'

Tudom de hátha.

Elköltözni nem tudok. Illetve, hogy jönnénk össze ha nem vagyunk melegek?

2020. dec. 30. 01:23
 40/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jöjjetek össze. Nem sok dolog változna csak annyi, hogy lesz kive szexelned de az meg tudtommal pozitív dolog
2020. dec. 30. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!