Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az a baj, hogy van egy kiskori...

Az a baj, hogy van egy kiskori barátom akivel nagyon jóba vagyok?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok. Általanos első óta van egy barátom akivel egy faluba is lakunk. Közepsuliba ugyanabba a suliba mentünk bár nem ugyan arra a szakra ami nem direkt volt csak pont így lett. Szinte minden nap találkozunk és vagy ő jön át hozzánk vagy én megyek hozzájuk. Azon kívül meg szoktunk gépen játszani és közbe discord-on beszélni. Rajta kívül csak egy két haverom van de nagyon más barátom nincs. Anyám azt szokta mondogatni, hogy miért kell vele ennyit találkozni meg miért beszélek vele ennyit. Most a vírusos időszakra tekintve nem is találkozunk mással csak egymással. Nemrég az apjának pozitív lett a covid tesztje ezért ugye karantémba voltak és az alap karanténra rádobtak még pár nap önkéntes karantént. Amikor ennek vége lett átjött hozzzánk, hogy újra találkozzunk. Átöleltük egymást és bementünka házba majd annyira elment az idő, hogy kb este 10-kor jöttünk rá, hogy már nem tud hazamenni és utá csak úgy itt marad még 1-2 napig. Amikor elment akkor meg apám "odahányta" nekem, hogy amikor jött úgy öleltük meg egymást mint egy pár. Amit azért mondott mert én a nyakánál öleltem át és félig lábujjhegyen is voltam mert ő magasabb nálam. Meg olyanokat vágnak hozzám, hogy miért nincs barátnőm meg mikor lesz barátnőm és apám szokta mondogatni, hogy a csajozással kéne foglalkozni helyette. Már milliószor mondtam, hogy hagyjanak békén és volt már amikor azt mondták, hogy békén hagynak de nem teszik. Meg ha beszélek vele discordon és közbe/utána kimegyek inniért vagy kajáért akkor jön a már megint vele beszélsz? Ha mondom, hogy igen és? akkor jön a szemforgatás és a "semmi". Nem értem miert baj, hogy beszélek vele és rég óta jóba vagyunk. Ha megkérdezem ezt tőlük akkor meg jön a "semmi". Hogyan állítsam le a b@szogatásukat? Már nem tudom mit kéne mondanom nekik

(Egyébkent ha itt van akkor tök rendesek a szüleim vele)

2020. dec. 26. 15:32
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%

Tök jó, hogy van valaki, akivel ilyen a viszonyod. Nekem is a legrégebbi barátságom az egyik legerősebb, már 6 éves korunk óta jóban vagyunk. De hogy ilyen hosszasan és folyamatosan beszéljek valakivel, mint amiről te is, csak a párommal tudom elképzelni...

De ez már a kettőtök ügye, de ha fiú-lány barátság lenne is mindenki azt pedzegetné, hogy ti többek vagytok egymásnak szimpla barátnál, ezt elhiheted. De nektek kell jobban tudnotok.

2020. dec. 26. 17:22
 12/46 anonim ***** válasza:
60%

"Átöleltük egymást és bementünka házba majd annyira elment az idő, hogy kb este 10-kor jöttünk rá, hogy már nem tud hazamenni és utá csak úgy itt marad még 1-2 napig. Amikor elment akkor meg apám "odahányta" nekem, hogy amikor jött úgy öleltük meg egymást mint egy pár. Amit azért mondott mert én a nyakánál öleltem át és félig lábujjhegyen is voltam mert ő magasabb nálam."

Hát...szerintem márpedig az őseidnek lesz igaza, csak valamiért magadat is próbálod becsapni. Már csak azért is, mert lányokról pl. nem írtál semmit, hogy érdekelnek-e egyáltalán. Ja, és lábujjhegyen nyakon ölelgetést is a lányok csinálnak elsősorban, szal...itt már túlságosan sok az árulkodó jel.

2020. dec. 26. 18:25
 13/46 A kérdező kommentje:
Hát ha egy ölelés miatt melegnek hisztek akkor mást inkább nem is mondok. Egyébként nem, nem vagyunk melegek csak barátok vagyunk. Ennyi, nem kell ebbe többet beleképzelni
2020. dec. 26. 18:39
 14/46 anonim ***** válasza:
80%
Nem vagytok azok, miêrt ne írnád le, ha az volnál.
2020. dec. 26. 18:50
 15/46 anonim ***** válasza:
100%

40 éve barátom a barátom, általános II-ban lettünk azzá, de még soha senki nem gondolta rólunk, hogy melegek vagyunk.

Valahogy soha nem viselkedtünk úgy...

2020. dec. 26. 19:00
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
Cukik lehettetek, amint te pipiskedve lógsz a magasabb srác nyakában, az meg öleli a derekadat!:)
2020. dec. 26. 19:04
 17/46 A kérdező kommentje:
Túl sokat beleláttok egy ölelésbe
2020. dec. 26. 19:17
 18/46 A kérdező kommentje:

Egyébként nem lehetne rátérni a kérdés eredeti témájára?

Eléggé zavarók és idegesítők ezek a beszólások szüleim felől és tényleg nem tudom mit modja vagy tegyek, hogy abbahagyják

2020. dec. 26. 20:06
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
Csajozz be
2020. dec. 26. 21:38
 20/46 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nem az ölelésbe látnak sokat, hanem a nonstop együtt lógásba. Amúgy nem fogsz tudni mit csinálni a szüleid viselkedésével. Fejezd ki nekik komolyan, hogy neked ez rosszul esik. Ha ezután folytatják, akkor meg ignoráld és kerüld őket, amennyire lehetséges, hátha akkor észbe kapnak, hogy nem kéne, hogy ellökjenek maguktól. Ez is vagy bejön, vagy nem.
2020. dec. 26. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!