Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az a baj, hogy van egy kiskori...

Az a baj, hogy van egy kiskori barátom akivel nagyon jóba vagyok?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok. Általanos első óta van egy barátom akivel egy faluba is lakunk. Közepsuliba ugyanabba a suliba mentünk bár nem ugyan arra a szakra ami nem direkt volt csak pont így lett. Szinte minden nap találkozunk és vagy ő jön át hozzánk vagy én megyek hozzájuk. Azon kívül meg szoktunk gépen játszani és közbe discord-on beszélni. Rajta kívül csak egy két haverom van de nagyon más barátom nincs. Anyám azt szokta mondogatni, hogy miért kell vele ennyit találkozni meg miért beszélek vele ennyit. Most a vírusos időszakra tekintve nem is találkozunk mással csak egymással. Nemrég az apjának pozitív lett a covid tesztje ezért ugye karantémba voltak és az alap karanténra rádobtak még pár nap önkéntes karantént. Amikor ennek vége lett átjött hozzzánk, hogy újra találkozzunk. Átöleltük egymást és bementünka házba majd annyira elment az idő, hogy kb este 10-kor jöttünk rá, hogy már nem tud hazamenni és utá csak úgy itt marad még 1-2 napig. Amikor elment akkor meg apám "odahányta" nekem, hogy amikor jött úgy öleltük meg egymást mint egy pár. Amit azért mondott mert én a nyakánál öleltem át és félig lábujjhegyen is voltam mert ő magasabb nálam. Meg olyanokat vágnak hozzám, hogy miért nincs barátnőm meg mikor lesz barátnőm és apám szokta mondogatni, hogy a csajozással kéne foglalkozni helyette. Már milliószor mondtam, hogy hagyjanak békén és volt már amikor azt mondták, hogy békén hagynak de nem teszik. Meg ha beszélek vele discordon és közbe/utána kimegyek inniért vagy kajáért akkor jön a már megint vele beszélsz? Ha mondom, hogy igen és? akkor jön a szemforgatás és a "semmi". Nem értem miert baj, hogy beszélek vele és rég óta jóba vagyunk. Ha megkérdezem ezt tőlük akkor meg jön a "semmi". Hogyan állítsam le a b@szogatásukat? Már nem tudom mit kéne mondanom nekik

(Egyébkent ha itt van akkor tök rendesek a szüleim vele)

2020. dec. 26. 15:32
1 2 3 4 5
 1/46 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibáimért nem ez az erősségem.
2020. dec. 26. 15:33
 2/46 anonim ***** válasza:
94%
Egyáltalán nem baj, sőt nagyon jó, hogy van egy jó barátod.
2020. dec. 26. 15:38
 3/46 anonim ***** válasza:
100%
azt hiszik meleg vagy.
2020. dec. 26. 15:38
 4/46 anonim ***** válasza:
85%
Igen, lehet, hogy már unokát, házasságot szeretnének és úgy gondolják, hogyha a fiú nem lenne már lenne egy barátnőd. Valószínű melegnek hisznek.
2020. dec. 26. 15:43
 5/46 A kérdező kommentje:
Meglehet, hogy melegnek hisznek de így kimondani nem mondák és nem tudom, hogy a gondolatot, hogy verjem ki a fejükből
2020. dec. 26. 15:49
 6/46 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is azt hiszik, hogy meleg vagy. Be vannak ijedve, hogy nem lesz menyük vagy menyjelöltjük irányodból. Szóban ventillálják ki a fêlelmüket, amikor beszólogatnak. Elêg idegesítőek, mert akár meleg is lehetnêl, akkor mi volna? Nem tudnának ezen változtatni... érthetetlen
2020. dec. 26. 15:59
 7/46 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ne próbáld kiverni a fejükbôl. Mit tudsz csinálni? Közölted és közlöd, hogy nem vagy az, ennêl jobban nem érdemes túráztatni magad, majd beletörődnek, hogy farkassal vagy farkatlannal állítasz haza. Ne szomorkodj.
2020. dec. 26. 16:02
 8/46 anonim ***** válasza:
17%

Nálunk van meleg a családban és még ő sem csimpaszkodik nyilvánosan, lábujjhegyen a párja nyakába. A heteró fiam meg pláne nem!

Én elhiszem neked, hogy nem vagy meleg - bár őszintén szólva nem is nagyon tagadtad - de furcsa mindenesetre.

Nincs ezzel baj, de 18 évesen illene felvállalni, ha már ennyire nyilvánvaló mindenkinek.

2020. dec. 26. 16:56
 9/46 anonim ***** válasza:
54%

Ez azért mókás!

"Átöleltük egymást és bementünka házba majd annyira elment az idő, hogy kb este 10-kor jöttünk rá, hogy már nem tud hazamenni és utá csak úgy itt marad még 1-2 napig."

Nekem mindegy, hogy mi vagy, de legalább magadat ne csapd be!

2020. dec. 26. 17:00
 10/46 anonim ***** válasza:
76%
Csajok érdekelnek?
2020. dec. 26. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!