Cukorbeteg gyereknek edesseget adni karacsonyra egy
apától?
Figyelt kérdés
Eddig se foglalkozott a gyerekkel sose a volt ferjem(se szulinap, se gytartas, se semmi) . Most mivel nagyobb lett a lanyom felkereste interneten keresztül az apjat. Most először kapott tőle csomagot a gyerek ugy, hogy tudja jól az apa hogy 1-es típusú cukorbeteg a kislány. 16 éves lanyrol van szó. Nem az anyagiak miatt kapott csak csokit mert gazdag, van penze bőven. Nektek mi erről a velemenyetek?
36, leírtam korábban, hogy egy hipó esetén kifejezetten gyors felszívódású kell, és a csoki erre a célra tökéletesen megfelel. Konkrétan életet is menthet. Szóval ennyit erről.
2020. dec. 11. 13:25
42/62 anonim válasza:
Az IR teljesen más betegség, mint az 1-es típusú cukorbetegség, a sok mekkelek önjelölt orvos most már tényleg abbahagyhatná az okoskodást és válaszolhatna a kérdésre is.
2020. dec. 11. 13:25
43/62 anonim válasza:
"Nyilván nem ehet meg egy tábla csokit egy cukorbeteg, de egy kisebb csokimikulásba nem hal bele" - finom és nőies leszek: menj a búsba!
Cukorbeteg vagyok, és nem, nem ehetünk kicsit sem.
Attól még, hogy vannak, akik nagy ívből szarnak bele és esznek, attól még nem lehet enni semennyit soha.
És igenis rohadt nagy taplóság az állapot ismeretében tiltólistás ételt ajándékozni. Én is szoktam kapni, bár elfogadni nem szoktam.
Apuka egy ostoba, bunkó. Sajnálom a lányodat.
2020. dec. 11. 13:36
44/62 anonim válasza:
Egészségedre, inkább hinnék a saját szememnek, hogy a rokonomnak kifogástalan laboreredményei vannak, a kötelező viziten kívül nem kell orvoshoz járkálnia, és milyen érdekes, 1-es cukrosként nem retteg megenni egy kisebb szelet süteményt vagy pár kocka csokit, esetleg egy gombóc fagylaltot évente 2-3 alkalommal. Senki nem azt írta, még az ide író cukorbetegek sem, hogy napi szinten zabálják a csokoládét. Atyavilág..
2020. dec. 11. 13:41
45/62 anonim válasza:
A kérdező totál ertelmetlenul keverte ide a cukorbeteg témát.
A lenyeg: adott egy 16 éves gyerek, meg az apja, aki sose törődött a gyerekkel. A gyerek kereste meg és most olyan ajándékot kapott, ami egyertelmuve teszi, hogy apuka továbbra is xarik a gyerekre.
2020. dec. 11. 13:48
46/62 anonim válasza:
43-as te is nagyon okos vagy... de ehetünk csokit. Attól hogy te degenerált vagy, még így van. Én is szoktam enni, heti többször is. És mégis jók a cukraim. 1-es tipus vagyok.
2020. dec. 11. 13:58
47/62 anonim válasza:
Lehetne hogy a kérdésre válaszoltok az értelmetlen veszekedés helyett ? Aki h*lye az úgy is az marad nem lehetne neki megmagyarázni úgy sem
2020. dec. 11. 14:05
48/62 anonim válasza:
"Tudja az apuka hogy gyerekkora óta szigorú dietan van. A kaloriaktol kezdve sokmindent mérni kell neki. Az édesség egyenesen tiltó listán van." -
a kérdező egyértelműen leírta, mi a helyzet. Felesleges azzal jönni, hogy ti megeszitek. Rengetek cukorbeteg meg nem eszi meg, én sem.
Bunkó ajándék volt, ez nem is kérdés.
2020. dec. 11. 16:02
49/62 anonim válasza:
Igen, valóban vannak, akik megeszik simán a csokikat, cukrokat type 1-nal és hozzáigazítják az inzulint.
Ezzel az a baj, hogy sokan nem tudják jól kiszámolni, mennyi kell nekik és az orvosok sem nem véletlenül nem ajánlják ezt.
Én napi 4 egységgel kezdtem, szigorúan vettem, amit az orvosok mondtak, semmi gyorsat nem ettem és ma már csak napi 1 egység inzulin kell.
2020. dec. 11. 16:09
50/62 anonim válasza:
Ne is faradjatok vele, a sok csoki maniast nem tudjátok meggyőzni. De hát az ő bajuk. Csak az a baj hogy aztán ezek az emberek verik a legjobban az asztalt az orvosnál. Meg eroskodnek hogy ők pedig betartjak a diétát. Hát mindegy, nem a mi egészségünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!