Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Cukorbeteg gyereknek edesseget...

Cukorbeteg gyereknek edesseget adni karacsonyra egy apától?

Figyelt kérdés
Eddig se foglalkozott a gyerekkel sose a volt ferjem(se szulinap, se gytartas, se semmi) . Most mivel nagyobb lett a lanyom felkereste interneten keresztül az apjat. Most először kapott tőle csomagot a gyerek ugy, hogy tudja jól az apa hogy 1-es típusú cukorbeteg a kislány. 16 éves lanyrol van szó. Nem az anyagiak miatt kapott csak csokit mert gazdag, van penze bőven. Nektek mi erről a velemenyetek?
2020. dec. 11. 07:03
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
92%
Azt jelzi, hogy apukát marhára nem érdekli a gyerek.
2020. dec. 11. 07:15
 2/62 anonim ***** válasza:
94%
Vagy talán csak ennyire buta lenne? Van aki nem tudja, hogy mit jelent a cukorbetegség 😏 de ha érdekelné a gyerek utánanézett volna.. igen
2020. dec. 11. 07:21
 3/62 anonim ***** válasza:
83%
Lehet nem ismeri pontosan az állapotát, a kezelését. Nekem volt cukorbeteg osztálytársam, ő gyakran evett csokit meg mindenféle cukros édességeket. Cserébe valamit folyamatosan adnia kellett magának (inzulin? nem tudom, nem ismerem a kezelési eljárást). Lehet hogy azt gondolta, hogy ő is szokott édességet enni.
2020. dec. 11. 07:23
 4/62 A kérdező kommentje:
A gyerek szólt il beszélt neki a betegségéről. Tudja az apuka hogy gyerekkora óta szigorú dietan van. A kaloriaktol kezdve sokmindent mérni kell neki. Az édesség egyenesen tiltó listán van.
2020. dec. 11. 07:42
 5/62 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem inkább azért mert az ember akkor szokott csokit adni ajándékba ha krvara nem ismeri a másikat és nem tudja minek örülne, mit szeret.
2020. dec. 11. 08:02
 6/62 anonim ***** válasza:
63%
Nem akar a gyerek része lenni ezt azzal is bizonyította hogy 16 éves koráig nem voltak semmilyen kapcsolatban sem egymással. Szerintem nem kellett volna hagynod hogy felkeresse az apját mert így több fájdalmat fog okozni neki, nem tudom a körülményeket de ha engem nem keresne az apám én biztosan nem eroltetnem ra magamat, nem akarja az egészet és nem is fogja.. egyszer megunja és megint eltunik majd...különben meg ez ilyen...ezt csinálja a pasik (mert ezek nem ferfiak) 80%~a, megszületik a gyerek és rájönnek arra hogy ez nekik nem kell és inkább lelépnek. Ezért kene meggondolni 3szor is hogy a nő kinek szul gyereket... magának vagy kettőjüknek...meg milyen férfinak...
2020. dec. 11. 08:03
 7/62 anonim ***** válasza:
82%

Hat nézd, olyasvalakitől,akit amúgy marhára nem érdekel a gyerek, kimondottan figyelmességnek számít, hogy valamit küld. Értem én, hogy az apja, de a 16 év alatt azért csak leeshetett volna a gyereknek, hogy nem véletlenül nem kereste, hanem azért, mert nem érdekli. Ezt el kellene fogadni.

Nálunk apuka ugyanilyen, ugyanígy nulla kapcsolata van a gyerekkel, aki csak egy evvel idősebb. Ő is megkereste egyszer az interneten. "Beszéltek" messengeren írogattak- egy fél órát és annyi volt. A gyerekem előtte is, utána is tudta, hogy semmire nem számíthat tőle. Értesd meg te is a lanyoddal

2020. dec. 11. 08:14
 8/62 anonim ***** válasza:
82%

Ez szebbik formája a " szart égő papírzacsmóban a teraszra"

A gyerek szólt , hogy nem ehet csokit mégis vett, vagy fogyatékos az apuka és elis felejtette vagy pedig egy jelzés h bármit mondana nem érdekli...

2020. dec. 11. 08:18
 9/62 anonim ***** válasza:
23%

Legnehezebb ajandekot adni egy 16 evig nem latott, 16 eves lanynak. Ennel csak a 16 eves fiu lenne nehezebb...

Apuka nyilvan el van havazva es nem igazan figyelmes es kreativ. Nezd a jobbik oldalat, legalabb nem tetette halottnak magat, mint haverom edesanyja, akit 18 evesen keresett meg a neten es az anyja azota se reagalt ra....

A cukorbetegseg sokak szemeben olyan mint ahogy itt az egyik valaszolo is irta ehetett csokit cska valamit beadott melle....o anyam borogass. Szoval ha az apuka nem cukorbeteg akkor fogalma nincs az egesz cukoranyagcsere fogalomrol. Es igen sokan azt hiszik ehet a cukorbeteg csokit csak kevesebbet. Eh.

Az 5-os meg tokeetsen leirta a feltetelezheto valosagot.

2020. dec. 11. 08:37
 10/62 anonim ***** válasza:
79%

Eddig se volt szoros a kapcsolat. Kapott ajándékot, gondolt rá. Szerintem ennél többre a jövőben se számítsatok.

A gyerekbe meg ne ezt a gyűlölködést neveld bele. Inkább segítsd neki elfogadni, hogy nem lesz sose olyan az apukája, mint másoknak. És a család többi tagja adja meg neki a szükséges szeretetet.

Tényleg érthetetlen, hogy most 16 év után miért lepődtél meg, vagy mire számítottál? Meg az is fura, hogy 16 év után még így gyűlölködsz.

2020. dec. 11. 09:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!