Cukorbeteg gyereknek edesseget adni karacsonyra egy apától?
Nem! Ha tudom valakiről, hogy cukorbeteg, és csokit akarok neki adni ajándékba, mert olyan béna vagyok, hogy nincs más ötletem, akkor az a minimum, hogy megkérdezem, hogy akkor nem is ehetsz édességet?
Nagyon nagyon tapintatlan dolog ez így, hogy tudott a betegségről és annyira sem érdekelte, hogy rákérdezzen.
Mellesleg adhatott volna parfümöt is, azt is szoktak, vagy kupont, ha nem ismeri a másikat.
Igen, kevesebbet ehet és ritkán, nem étkezés helyett, nem is állítottam ilyet. Ez nem a teljes, kizárólagos tilalmat jelenti, csak a kontrollt. Egyébként ha esetleg leesik a cukorszint magasfokú aktivitás vagy túl sok inzulin beadása miatt, akkor tömény kristálycukrot kell ennie egy cukorbetegnek is... Nyilván ilyen ne történjen, de ami az eddigi hozzászólásokban ment, az nagyon erős csúsztatás vagy informaciohianybol eredő kinyilatkoztatás.
Az apuka hozzaallasa egyébként nekem se szimpi, de az anyuka se, aki most a cukorbetegséget ürügyként használva még inkább belehergeli magát a köztük lévő konfliktusba, itt meg visszaigazolást vár. Ennek mi értelme?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!