Karácsonyra szeretnék venni 2-es típusú cukorbetegnek nassolni valót, édességet, kekszet, amit könnyen tudok csomagolni és postán, vagy futárral küldeni. Fontos, hogy finom legyen, jó állagú. Tudtok ajanlani ilyeneket?
Abban kérem a segítségeteket, hogy bevált termékeket írjatok, ami Lidl, Aldi, Müller, DM, Rossmann, COOP stb. beszerezhető. Köszönöm!
Az illető tényleg beteg, tehát nem divathóbortról van szó.
Öltözz fel menj be ezekbe a boltokba és menjel a cukormentes szekciókhoz és tálald fel magadat...azért ennyire már tényleg ne legyünk életképtelenek
Most komolyan lekene írni az összes cukormentes édességet vagy micsoda ? Eleve ez olyan hogy kinek mi a finom azért mert itt azt írja valaki hogy neki bejött a cukormentes epres csoki nem biztos hogy másnak ízleni fog ....🙄🙄🙄🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Inzulinos cukorbetegként írom neked, hogy úgynevezett diabetikus készítmények is viszik fel az egekbe a cukrot, mert csak cukor nincs bennük, de liszt és egyéb CH ugyanúgy van bennük.
Próbálj meg valami más ajándékot kitalálni, mert ezek nem jók egy cukrosnak!
Ráadásul - saját tapasztalat - ha ott van az orra előtt egy doboz valami diabetikusnak kikiáltott valami, akkor hatalmas a kísértés a "bűnözésre" és csak kicseszel szerencsétlennel.
Úgy-úgy ahogy a 2-es irja. A cukorbeteg nem csak cukrot nem ehet, hanem szinte az osszes szenhidratot el kell kerülnie.
Pontosan ezert, fogyasztasi cikket nem okos dolog a cukorbetegnek ajandekba adni.
Nem tudom mennyire vagy konyhatündér, deinább készíts neki egy ilyen "mindenmentes"répatortát! Finom és sokáig eláll.
*jav.: "de inkább"
Sajnos rossz a a billentyűzetem.
Néhány éve a legjobb barátnőmről derült ki, hogy cukorbeteg. Akkoriban mifelénk (nem Magyarországon élek) még nem igazán lehetett kapni cukormentes édességet. Ezért ahányszor külföldön jártam, vásároltam neki egy halom ilyesmit.
A harmadik nagy csomag után merte végre mondani, eléggé zavarban volt szegény, hogy tényleg nagyon kedves vagyok, de ne hozzak neki többet diétás édességet, mert a többségét nem tudja megenni.
#2-vel egyetértek
Viszont én tudom ajánlani a gullón termékeket, azok finomak, viszont nyilván abból sem ehetsz sokat, 4-5 keksz és kész, szóval inkább mást találj ki
Nagyon köszönöm a válaszokat. Akkor azt hiszem, hogy erről lemondok. Nem tudtam rendet tenni a leírások, összetevők között.
Semmiképp nem akarok neki rosszat; sem azt, hogy rosszul legyen, sem azt hogy jó képet vágjon egy nem megfelelő kekszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!