Finom ételek cukorbetegeknek?
Milyen 16? Sok ketózó 30-50 gramm között mozog, na abba már bármi fér, én ma muffint ettem, szénhidrátcsökkentettet, de azért voltak benne különféle gabonalisztek is.
160 gramm szénhidrát rengeteg, egy kisebb kalóriaigényű ember normális, szénhidrátra alapozó étrenden képes kevesebbet bevinni.
Vékonytésztás pizza lazán belefér, de ha tényleg óvatos akarsz lenni, akkor persze hagyd ki a tésztákat. Minden más belefér, mennyiség kérdése, de nagyon durván nem kell megszorítani az adagokat. Csak ugye krumpliból nem fér bele annyi, mint zöldbabfőzelékből.
Az én kedvenc ebédem a rántotta, ketogénbe is fér, ahogy némi óvatossággal, a muffin, a krémes piskóta és sok más. A piskóta előnye az, hogy tele van tojással, az a kis liszt belefér, nyilván cukrot ne tegyen bele az ember. Ja, lehet, hogy neked a piskóta nem főétel, bocs, az én családomban az, nagyon édesszájúak vagyunk :) De egy sós piskóta mondjuk körözöttel vagy zöldségkrémmel töltve jó lehet főételnek :)
Nyilván ott vannak a húsételek is. Akár gabonával, csak nem sokkal és jobb, ha rostosak, nem gyorsan felszívódóak.
Rengeteg megfelelő étel van.
Nóri mindenmentes konyhája
Kezdve a cukorbetegektől a laktózérzékenyeknek, a glutén mentesen táplálkozóknak, stb. stb.
Vedd fel velük a kapcsolatot!
Kismillió kaja receptje van a különböző érzékenységben, betegségben szenvedők részére, leves, főétel, sütik, saláták, amit akarsz!
Ill. a kötelező 160 gr ch-os étrend összeállításához dietetikusok szoktak segítséget nyújtani.
elmondom neked hogyan lehet meggyógyítani a cukorbetegséget de úgyysem hiszed el. a búzalisztet és minden abból készült cuccot teljesen kukázni kell.
no gluten.
Látod, úgysem hiszed el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!