Nem zsíros ételek, amiktől lehet hízni?
Figyelt kérdés
Vannak ilyenek?
Nagyon vékony vagyok (172 cm, 52 kg, 18/L), és szeretnék egy kicsit hízni, de nem szeretem a zsíros dolgokat (a zsíroskenyeret szeretem, de húsokból vagy szalonnából mindig kivágom a zsírost részt).
Persze emellett sportolok is.
2017. febr. 9. 15:13
1/3 anonim válasza:
A kalóriatöbblettől hízol, nem a zsírtól.
Mennyiség kérdése, nem ételé (persze ha valami szupermód laktat, akkor nehezíti, hogy sokat egyél belőle).
A fehérjével nem tudsz sokat tenni, zsírt nem akarsz sokat, kizárásos alapon marad a szénhidrát. Gabona, gyümölcs, zöldség, ésatöbbi. Ami jólesik s amiből bemegy sok.
2/3 anonim válasza:
sörélesztő... eléggé hízlal, de csak mértékkel. Amúgy lehet egészségügyi probléma is, ha túl vékony vagy.
3/3 anonim válasza:
Vajas-lekvaros kenyér finom édes kakaós tejjel vacsira. Garantált a hízas. A zsíros ételtől nem igazán fogsz hízni. Inkább sok édeset, kalácsokat, kekszeket egyél :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!