Mit tudnék csinálni a még nem nyugdíjkorú édesanyámmal, aki fizikai munkán van, és folyamatosan fáj mindene? 49 éves az édesanyám.
Volt ínhüvelygyulladása, meg is műtötték a kezét nemrég. 1 hónapja volt a műtét, és még mindig fáj neki a keze, de vissza kell mennie dolgozni jövőhéten, mert az orvos kiírta. Fáj a háta, de olyan szinten, hogy ha hozzáérsz, akkor már jajgat. 2 vonalban fáj neki, a vállától egészen a derekáig 2 vonalban. Van bütyke (az mondjuk nekem is van), amit szintén megműtöttek, de visszajött neki. Van olyan (ez nem tudom, hogy a stressztől van-e), hogy vannak napok, amikor stresszel a munka miatt, akkor lesántul a jobb lábára, és tényleg be van dagadva neki, és nem megjátsza.
Én irodai munkán vagyok, próbáltam anyámat beszervezni oda, de nem veszik fel, hiába titkári ügyintéző a végzettsége, mert 49 éves, nem ért a számítógépekhez, és még egy napot nem dolgozott a szakmájában, ráadásul 30 éve tette le, és 30 éve más volt minden, mint most. Már több helyre beadtuk a jelentkezését, de nem veszik fel sehova a kora miatt. Az se opció, hogy ott hagyja a munkát én majd eltartom, mert nekem is itt van 2 gyerek.
Ilyenkor mit lehet tenni?
Hát az a baj hogy a 90-es években is, sokan leszázalékoltatták magukat 40+ meg 50+ évesen a semmivel, aztán most meg megy a rinya, hogy kevés a nyugdíjuk, meg nem tudnak belőle megélni.
Inkább munkahely váltás.
Nyilván utálja az egészet.
Kihat az egészségére.
Vagyonőr tanfolyam?
Egy nyugis portán nem lenne el?
Nem a kora miatt nem veszik fel, hanem mert nincs végzettsége, tapasztalata.
Irodai munkára számítógép ismeret nélkül? Nem is tudom, hogy gondoltátok ezt. Meg nem is értem. Nekem 70-80+ rokonaim is kezelik.
Menjetek el másik orvosohoz kivizsgálásra. Esetleg valami tanfolyamot elvégezhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!