Az nagyon ciki ha egy 13 éves havonta 2000 forintot kap (heti 500)??
Ruhát kaját megveszik a szülők, de a gyerek ebből a zsebpénzből vesz magának telefont (már vett magának egyet belőle 50k-ért😊), édességet, baromságokat, és mivel egy elég gyerekes 13 évesről beszélünk, barbiekat és plüssöket meg egyéb 'cuki' dolgokat is :'D
Azért tettem fel a kérdést mert ahogy így körül néztem a környezetemben, a legtöbb tini havi 20-30 ezret kap🤷♀️🤔
16 vagyok, semennyi zsebpénzt nem kapok. Nyáron mentem ezres órabérbe gazalni. :DD
De, sikerült is megvenni belőle egy asztali gépet.
Egyáltalán nem gáz ez, meg egyébként sem kell senki orrára kötni. Szerintem inkább az a gáz, amikor ilyen 20-30 ezret kapnak egy hónapra, aztán az elmegy ruhára, stb. Sosem fognak tudni bánni a pénzzel.
Régebben kb egy 50 ft volt egy gombóc fagyi már a legolcsóbb is 150 talán..
Én egyébként anyáméktól nem kaptam hanem mamától előszőr heti 500.ftot utána mikor nagyobb lettem 1000 ft volt h 2000 ft. Én ebből vettem a ruhát, táskát, suli cuccot, bérletet később az alkoholt volt h anyám lenyúlta a pénzem.
Nekem furcsa csak, hogy havi 2000 Ft-ból telot vesz meg idézem
"gyerekes 13 évesről beszélünk, barbiekat és plüssöket meg egyéb 'cuki' dolgokat is"?
Ez eléggé kamu szagu. Nem hiszem el hogy soha meg nem kíván egy fagyit, pizzat stb. És nem költ belole el semmit, ha mégis hat csak sajnálni tudom. Igenis fontos a spórolás, de ez már túlzás lenne, hiszen kimaradsz sok mindenből ha annyira fukarkodsz, hogy a baratokkal beuljetek valahová akarcsak egy üdítőre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!