Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyám nem tudja kitörölni...

Édesanyám nem tudja kitörölni a fenekét, ezért a kádban mossa. Ez szerintetek is gusztustalan? Jogosan vagyok kiakadva?

Figyelt kérdés

Rokkantnyugdíjas lett és azóta lusta lett, ott tartunk, hogy már a fenekét sem törli ki, hanem a kádba beáll tiszta kakisan, és úgy mossa le. Ma reggel nagyon kiborultam, ugyanis nem volt leöblítve a kád, az egész tiszta barna cseppes volt. Egyrészt nagyon undorítónak tartom, másrészt igencsak fertőzésveszélyes, ha épp kádfürdőt vennék (ezért minden nap hipoznom kell a kádat).

Eléri a fenekét, nem azzal van a gond, hanem ennyire lusta. Ja és nem egy 80 évesről beszélünk, hanem egy munkaképes korú nőről.

2020. dec. 3. 08:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
72%
Azért nem gondoltam volna hogy ez így megosztja az embereket. Hihetetlen mennyi igénytelen retek van. Aki szerint rendben van hogy megmossa a szaros seggét a kádban és utána még hipo se kell nagyon max lecsapatja, az javaslom furodjon a wcben. Kb ugyanaz.
2020. dec. 3. 13:20
 62/72 anonim ***** válasza:
54%

Nálam hasonló kategória a fürdővízbe pisálás, amiben szépen megfürdik, majd leengedi a vizet és utána nem mossa ki a kádat.

Vagy a zuhany alatt pisál, a földről meg felfröcsög a húgy a zuhanyfüggönyre, ami aztán 1 hét után olyan szagú, mint egy nyilvános budi.

Az igénytelen, lusta fajtájukat.

2020. dec. 3. 13:28
 63/72 anonim ***** válasza:
35%
Kulázás után, ha volt rá lehetőség, majd minden csajom kimosta. Bevallom én is kiszoktam veretni, ha megtehetem.
2020. dec. 3. 15:12
 64/72 anonim ***** válasza:
33%

Ha csak a kapcsolatai miatt rokkant akkor miert irod bele a kerdesbe?

Nem hiszem, hogy tudsz anyad osszes eü problemajarol. Mert sajnos szerencsere nem biztos hogy tudod aranyeres-e? Nincs e folyamatos hasmenese? Vagy porckorongserve vagy elcsontosodott es ezzel mar bekorlatozott mozgasu gerince? Vagy csak nem borotvalja a feneket/pinijat es abbol nem tudja rendesen kitorolni a...t?

Fenti esetekben igenis egyszerubb lecsapatni a sz..t es szepen lemosdani.

A kadat maga utan lemosni nem tudas az 1. vagy valoban gerincproblema (es nem tud hajolni vagy nem akar, mert fel utana fajni fog, kiakad a gerince, becsipodik stb.)

2. Tenyleg igenytelen

3. Azt hiszi mas nem hasznalja a kadat.

4. Ugy van vele, ugyis mindenki maga ELOTT mossa ki.

Szval inkabb ez utobbirol egyeztess vele, hogy pliz hasznaljon egy higitott hiposvizes spricnit a kadra miutan vegzett es azt utana csapassa le a zuhanyfejjel meg egyszer. Hajolnia nem kell, megis fertotlenit. Ettol fuggetlenul TE se otthon se mashol ne ulj be ulofurdobe olyan kadba amit nem mosol ki magad elott.

2020. dec. 3. 15:42
 65/72 anonim ***** válasza:
97%
Hihetetlen, hogy ezen az oldalon már szaros seggekről képesek ilyen komolyan vitatkozni egyesek. Mint egy csapat orángután. Jó, hogy nem vágjátok egymáshoz a végterméket. 😂 Kabaré ez az egész oldal...
2020. dec. 3. 16:17
 66/72 anonim ***** válasza:
36%

Ott bukik az egész sztori, hogy rokkantsági nyugdíj, mint olyan 2012. óta NEM LÉTEZIK. De ha lenne, a 10-11 év lehet nem is lenne elég hozzá (a régi jogszabály szerint, amikor még létezett ez a fajta ellátás; a korától függene a dolog). A rokkantsági ellátás megállapítása is jogviszonyhoz van kötve, szóval nem mindegy, hogy mióta is nem dolgozik.

Ne próbáld magyarázni, nyugdíjszakmában dolgoztam 22 évig, pontosan képben vagyok a lehetőségekkel..

2020. dec. 3. 16:41
 67/72 anonim ***** válasza:
15%

#66: a 10-es hsz-ban írta:

"Magas vérnyomása van és cukorbeteg. Olyan kapcsolatai vannak, hogy elintézték neki."

Már én is reagáltam rá, hogy amióta szigorítottak a rokkantsági ellátásokon, KIZÁRTNAK tartom, hogy magas vérnyomás miatt valakit leszázalékolnak!

2020. dec. 3. 18:51
 68/72 anonim ***** válasza:
100%
#67: Nem tudják elintézni, hogy olyan ellátást kapjon, ami nem létezik.
2020. dec. 3. 19:10
 69/72 anonim ***** válasza:
30%

Ebben igazad van! :)))

De lehet, hogy csak úgy hívja, a régi nevén...

2020. dec. 3. 19:12
 70/72 anonim ***** válasza:
22%

Sok minden jut erről eszembe.

Az első az, hogy miért élsz anyád lakásában?! Ha nem tetszik az életmódja, költözz el!

A második az, hogy sajnos lehetnek olyan élettani állapotok, hogy az illető emberke nem éri el a saját végbélnyílását, hogy kitörölje papírral.

Kezdjük rögtön azon, hogy egy kis/középsős óvodás gyerek is ilyen élettanilag (mert rövid a karja, hogy elérjen a popsijáig), ezért a szülők/dadusok/egyéb jótét lelekek intézik személyes altesti higiéniájukat ebben az időszakban.

Aztán felnősz, és szerencsés esetben sokáig nincs olyan mozgásszervi lerokkanásod, ami a saját segged törlését gátolná.

De meg kell mondja, elég egy komolyabb vállövi izpmláz, csúz, stb., hogy a felnőtt ember se legyen képes elérni a saját segge lukát.

Szerencsés esetben ezt felismeri, és papír híján/mellett zuhanyfürdővel pótolja a hiányosságot.

----

Hogy miért marad kaksicseppes a kád, arra vonatkozóan megint csak tippelni tudok.

ha vki eljut eddig az állapotig, talán azzal is jár, hogy nem látja (mert nem jó a szeme?) (mert depis, és kb. lexarja a világot?)

Kedves kérdező. Vagy támogasd anyukád, vagy lépj le tőle, mert jár neked a szabadság. de hogy piszkolod a kedves mamát, az nagyon nem nyerő.

2020. dec. 3. 19:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!