Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyám nem tudja kitörölni...

Édesanyám nem tudja kitörölni a fenekét, ezért a kádban mossa. Ez szerintetek is gusztustalan? Jogosan vagyok kiakadva?

Figyelt kérdés

Rokkantnyugdíjas lett és azóta lusta lett, ott tartunk, hogy már a fenekét sem törli ki, hanem a kádba beáll tiszta kakisan, és úgy mossa le. Ma reggel nagyon kiborultam, ugyanis nem volt leöblítve a kád, az egész tiszta barna cseppes volt. Egyrészt nagyon undorítónak tartom, másrészt igencsak fertőzésveszélyes, ha épp kádfürdőt vennék (ezért minden nap hipoznom kell a kádat).

Eléri a fenekét, nem azzal van a gond, hanem ennyire lusta. Ja és nem egy 80 évesről beszélünk, hanem egy munkaképes korú nőről.

2020. dec. 3. 08:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 A kérdező kommentje:

Szövődmény nélküli cukorbetegség.

Utána nézek a bidének, nem tudtam, hogy utólag is lehet felszerelni

2020. dec. 3. 09:07
 22/72 anonim ***** válasza:
84%
Hat en biztos nem furodnek abban a kadban. Meg hipozas utan sem. Undorito. Az meg erdekes, hogy a valaszok egy resze olyan mintha ez M.orszagon termeszezes lenne.
2020. dec. 3. 09:14
 23/72 anonim ***** válasza:
35%

15. Az ki a fenét érdekel, hogy te hogy csinálod?

A kérdésre kéne válaszolni.

Kerdezo!

Egyszerűen küld anyukádat a fürdőbe takarítani,amíg te a konyhát takaritod.

Hát ez undorító.

2020. dec. 3. 09:17
 24/72 A kérdező kommentje:
Én is csak nézek a kommenteken... Bár munkám során eddig is szembesültem azzal, hogy milyen igénytelenek tudnak lenni az emberek..
2020. dec. 3. 09:18
 25/72 A kérdező kommentje:
Már beszéltem vele erről, de olyan, mintha egy ovissal beszélnék, megsértődik és visszatámad valami 1000 éves hülyeséggel. Ő nem takarít, nem is fog (én vagyok a hülye, hogy a hátsója is ki van nyalva). Nem csinál itthon semmit, csak fekszik/ül a tv előtt, vagy alszik.
2020. dec. 3. 09:19
 26/72 anonim ***** válasza:
100%
Azzal egyetértek, hogy magában nem baj az, ha valaki elmegy fürdeni utána. Az én családomban például szinte mindig mindenki elmegy utána, de ezzel együtt mindenki ki is öblíti maga után a kádat. És nem csupa sz.ros seggel megy oda eleve... Szerintem teljesen igazad van kérdezõ, mert ez rettentõen undorító.
2020. dec. 3. 09:22
 27/72 anonim ***** válasza:
20%
Nekem a szeretet és a tisztelet hiányzik a kérdezőből az édesanyja felé. Ha ez a kettő meglenne, nem jött volna létre ez a kérdés.
2020. dec. 3. 09:24
 28/72 anonim ***** válasza:
31%
De pont ez a lényeg, normális ember nem gondolja oké dolognak, hogy vki szarosan hagyja naga után a kádat, mégis feltesz egy ilyen kérdést, a saját anyjával kapcsolatban. És aki ezt firtatni meri, az sorban kapja a lepontozást. Miért? Ez egy nyilvánvaló gumicsont, amin jókat lehet rágódni, pedig valójában nyilvánvaló a válasz. Mégis máris majdnem 30 kommentnél járunk...
2020. dec. 3. 09:28
 29/72 A kérdező kommentje:

Csak én nem érzem nyilvánvalónak a választ, mert anyám szerint ez nem nagy dolog, nem undorító.

Hiába vagyok felnőtt, önálló gondolatokkal, ha anyám ezt mondja, az bennem megkérdőjelezi a dolgokat. Régebben nagyon jó kapcsolatunk volt és mindenben hallgattam rá, mert jókat mondott.

Mióta nyugdíjas, azóta elviselhetetlen, és már az is megfordult a fejemben, hogy keresek egy otthont neki. Sokat olvasgattam, hogyan lehet megkönnyíteni neki a nyugdíjazást, viszont őt nem viseli meg lelkileg, hanem éppen élvezi, hogy mindent megcsinálok helyette és ő nyugodtan élheti a 2. csecsemőkorát. Főzök, mosok, takarítok, dolgozok, mindent megcsinálok.

Ha ráhagyom, abból jó nem sül ki. A takarítást sem hagynám rá, lehet koszosabb lenne, mint volt. Ennyire nem figyel semmire.

Igazából nem is tudom miért nem költözök el és hagyom itt egyedül, hogy 1 hét után térdig járjon a sz@rban. :(

2020. dec. 3. 09:35
 30/72 anonim ***** válasza:
26%
Amiket írtál azok a betegségek súlyosak, és azokból a betegségekből súlyos, ismétlem súlyos problémák alakulhatnak ki.
2020. dec. 3. 09:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!