Édesanyám nem tudja kitörölni a fenekét, ezért a kádban mossa. Ez szerintetek is gusztustalan? Jogosan vagyok kiakadva?
Rokkantnyugdíjas lett és azóta lusta lett, ott tartunk, hogy már a fenekét sem törli ki, hanem a kádba beáll tiszta kakisan, és úgy mossa le. Ma reggel nagyon kiborultam, ugyanis nem volt leöblítve a kád, az egész tiszta barna cseppes volt. Egyrészt nagyon undorítónak tartom, másrészt igencsak fertőzésveszélyes, ha épp kádfürdőt vennék (ezért minden nap hipoznom kell a kádat).
Eléri a fenekét, nem azzal van a gond, hanem ennyire lusta. Ja és nem egy 80 évesről beszélünk, hanem egy munkaképes korú nőről.
Szövődmény nélküli cukorbetegség.
Utána nézek a bidének, nem tudtam, hogy utólag is lehet felszerelni
15. Az ki a fenét érdekel, hogy te hogy csinálod?
A kérdésre kéne válaszolni.
Kerdezo!
Egyszerűen küld anyukádat a fürdőbe takarítani,amíg te a konyhát takaritod.
Hát ez undorító.
Csak én nem érzem nyilvánvalónak a választ, mert anyám szerint ez nem nagy dolog, nem undorító.
Hiába vagyok felnőtt, önálló gondolatokkal, ha anyám ezt mondja, az bennem megkérdőjelezi a dolgokat. Régebben nagyon jó kapcsolatunk volt és mindenben hallgattam rá, mert jókat mondott.
Mióta nyugdíjas, azóta elviselhetetlen, és már az is megfordult a fejemben, hogy keresek egy otthont neki. Sokat olvasgattam, hogyan lehet megkönnyíteni neki a nyugdíjazást, viszont őt nem viseli meg lelkileg, hanem éppen élvezi, hogy mindent megcsinálok helyette és ő nyugodtan élheti a 2. csecsemőkorát. Főzök, mosok, takarítok, dolgozok, mindent megcsinálok.
Ha ráhagyom, abból jó nem sül ki. A takarítást sem hagynám rá, lehet koszosabb lenne, mint volt. Ennyire nem figyel semmire.
Igazából nem is tudom miért nem költözök el és hagyom itt egyedül, hogy 1 hét után térdig járjon a sz@rban. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!